Îmblânzitorul de cai! Ce face Denis Ştefan după „Ferma Vedetelor”

Ultima actualizare:

    Denis Ștefan la filmările pentru videoclipul solistei Ellie Whitefoto: captură
Denis Ștefan la filmările pentru videoclipul solistei Ellie Whitefoto: captură

Denis Ștefan nu este doar unul dintre cei mai sexy actori de telenovele de la noi. Puțini știu, dar fostul concurent de la ”Ferma vedetelor” este pasionat de cai. Să nu vă mirați, așadar, dacă-l veți vedea călărind cu naturalețe în cel mai recent videoclip al solistei Ellie White.

După reality show-ul “Ferma Vedetelor” de la Pro TV, Denis Ştefan (40 de ani) s-a întors la o pasiune mai veche și, recent, a apărut alături de calul său Ardo în videoclipul lui Ellie White, la piesa “Mintea mea”, regizat de Alex Ceauşu şi filmat la conacul Mănăsia.

“Ardo este unul dintre caii mei şi am filmat împreună. Mai am un cal, UMA, care este de fapt, o iapă pe care am salvat-o de la sacrificare, pentru că era necălăribilă, şi pe care am recuperat-o comportamental. Iar acum caut sponsor ca s-o antrenez pentru participarea la cel mai tare concurs de dresaj western din Germania. Ne antrenăm pentru acest proiect şi aş vrea ca lucrurile să iasă cum trebuie”, a povestit actorul pentru Click!

Denis Ștefan a intrat în showbiz ca manechin, a fost dublura actorului american Andy Garcia şi a jucat în seriale precum “În Familie”, dar şi în telenovele celebre ca “Inimă de ţigan”, “Regina”, “Aniela” sau “Iubire şi onoare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net