Împăcare bombă în lumea manelelor! Nicolae Guță s-a întors în brațele soției sale

simeon stalpnicul png
Nicolae Guta s-a intors in bratele sotiei sale, blonda Cristinafoto: Facebook

După ce, de la Crăciun încoace, Nicolae Guță părea decis să divorțeze de mult mai tânăra sa soție, acum lucrurile s-au schimbat radical. Ba chiar, spun sursele noastre, manelistul s-a întors în brațele blondinei, spășit.

Implicat în tot mai multe scandaluri cu colegii săi de breaslă – ultimul fiind cu Florin Salam, pe care l-a înjurat la o petrecere – Nicolae Guță pare să își găsească, totuși, liniștea acasă. Iar asta după ce, recent, a decis că este cazul să treacă peste supărările pe care i le-a pricinuit Cristina, soția lui mult mai tânără. Culmea, de când se despărșise de ea, își găsise și o altă iubită, la fel de tânără, dar brunet, la care însă a renunțat destul de repede. Și, cum marile iubiri sunt greu de uitat, manelistul a decis să mai dea o șansă relației pe care o avea cu blonda Cristina, așa că, acum, cei doi sunt împreună. Și, spun sursele noastre, Nicolae Guță este, acum, fericit din cale afară, mai ales că tânăra lui soție i-a promis că îi va naște un moștenitor.

”Noi nu mai suntem împreună! Nu mai contează când ne-am despărţit, deoarece intenţionez să bag divorţ. Nu am făcut nici Crăciunul împreună", a mărturisit Nicolae Guţă pentru Antena Stars, la începutul anului. Acum însă, la modul evident, cei doi nu vor mai divorța, iar Nicolae Guță va rămane cu averea neștirbită.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
pacient spital
flavio gasperini 1Pg LOnBk30 unsplash (1) jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg