Împăcare istorică! Cum a "cedat" Iulia Albu în faţa lui Alex Velea

simeon stalpnicul png
Joi seara, Iulia Albu i- a acordat un surpinzător trofeu "Wow" lui Alex Veleafoto: arhiva personală

Stilul vestimentar a fost în trecut motiv serios de dispută între Iulia Albu şi Alex Velea! La aproape patru ani distanţă de când artistul şi fashion-editorul au pornit un adevărat război al declaraţiilor, o ţinută aparent balană a făcut-o pe jurata de la emisiunea de stil de la Kanal d să uite de toate replicile acide şi să-i ofere solistului cea mai înaltă distincţie, trofeul "Wow ".

Nici lui Alex Velea nu-i vine să creadă ce i se întâmplă! Laudele Iuliei Albu l-au surprins pe artist la fel de mult cum au luat pe neaşteptate pe toată lumea. O ţinută balală, de vară, formată din tricou, bermude şi pantofi sport, i-au adus lui Velea mai mult decât dacă s-ar fi sfătuit săptămâni cu o duzină de stilişti. Artistul a primit trofeul "Wow", distincţia fiind o adevărată surprirză dacă luăm în calcul schimbul acid de replci dintre cei doi tot pe tema hainelor. 

simeon stalpnicul png
Alex Velea este unul dintre

"Alex, are tatuaj cu Antonia pe tibie? Nu prea îl urmăresc, sinceră să fiu. Mă bucur să văd o poză cu Velea fără ficus sau în baie. Alex este unul dintre «răsfăţaţii» acestei rubrici, motiv pentru care va primi de la noi o notă de ... Wow!", a spus Iulia Albu, joi seară, la "Wowbiz".

Velea i-a spus că e transsexual, Iulia că are lanţ de manelist

În 2013, Iulia Albu şi Alex Velea s-au certat ca la uşa cortului. Totul a pornit după ce fashion editorul i-a acordat artistului o notă de 3.

Atunci, jurata a fost nemiloasă la adresa lui Velea şi a spus lucruri deloc măgulitoare, printre care şi faptul că poartă lanțuri de manelist. În urma acestor declarații Velea a văzut roşu în faţa ochilor şi răbufnit, lansând un atac extrem de dur la adresa Iuliei, în versuri. 

”Dorintza de Faima arde-n Iulia gen Tortza/S-a-mbracat cu 7 cămăshi, dă-i trebuiau cămăshi de Fortză/Critic "vestit", prea nesuferit/O bănuiesc pe Iulia ca e travestit/Vrea să iasă din comun, Vrea să iasă din banal/Da' ce vede în oglindă e un mic transsexual/Se dă cu Smârcâz pe fatză , i-a rămas shi-n coltzu' gurii/V-o prezint Pe Iulia Albu A.K.A. Muma Pădurii!!!”, scria atunci Alex Velea pe reţelele de socializare, versuri care au făcut-o pe Iulia să-şi consulte avocaţii. 

david pușcaș PNG
Prodanca a venit în verde la parastas
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
cub bebeto reghecampf png
andrei rosu mihaela bilic png
Alex Bodi a plecat din tara jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Serghei Lavrov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
Justin Bieber FOTO EPA-EFE
Alex Bodi a plecat din tara jpg
Screenshot (545) png
Kanye West jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg