«Imperiul Leilor», o emisiune marca PRO TV, începe toamna aceasta. Care sunt regulile competiţiei

Ultima actualizare:

    Foto: PRO TV
Foto: PRO TV

Toamna aduce odată cu frunzele arămii şi reînceperea emisiunilor preferate la televizor. Competiţii sportive, de cultură generală sau de talente, există suficiente alternative dintre care telespectatorii pot alege. Iată că anul acesta PRO TV a decis să pluseze cu o nouă emisiune. "Imperiul Leilor" este formatul cu care trust-ul din Pache Protopopescu speră să atragă cât mai multe persoane în faţa micilor ecrane.

PRO TV pregătește o nouă emisiune adresată celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde contur trebuie să dezvolte un plan pe care să-l susțină în fața unui grup de potențiali investitori, format din oameni de afaceri români care și-au demonstrat deja abilitățile în business-uri de succes.

În ce constă formatul emisiunii

Acești tineri antreprenori au sarcina extrem de dificilă de a convinge unul sau mai mulți potențiali investitori să aloce suma necesară pentru finanțarea proiectului propus. Cum orice investiție presupune și riscuri, investitorii vor analiza proiectele propuse din toate punctele de vedere. Tinerii antreprenori au sarcina deloc ușoară de a-i convinge pe investitori cu planuri și cifre de afaceri bine documentate, dar în același timp vor trebui să poată gestiona discuția cu aceștia, să răspundă provocărilor care le vor fi aduse și să demonstreze că sunt suficient de puternici să pună în aplicare planul de business.

Imperiul Leilor este un format de televiziune care duce tensiunea la un nivel extrem de ridicat și este produs în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel, ajungând astfel pe toate continentele.

Unde te poţi înscrie la emisiune

Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potențialul ei și să lupte ca niște lei ca să câștige supremația asupra propunerii respective. Dar nu puțini vor fi cei care vor plecă acasă fără a obține finanțarea dorită.

Dacă dorești să investești în tine, înscrie-te la casting pe imperiulleilor.protv.ro și poți să-ți vezi visul finanțat!

image
image
image
image
image
image
cub razvan ianca simion png
vica blochina oana roman colaj instagram jpg
rita ora facebook jpg
banner oana lis png
vica blochina oana roman colaj instagram jpg
Catalin Bordea jpg
mona segall instagram jpg
banner maria iftimoaie png