Impresarul lui Salam, după ce a fugit cu sora manelistului: “Am decis să ne trăim viața împreună. Le cerem scuze copiilor”

Ultima actualizare:

    Florin Salam și sora lui, Maria Petrache
Florin Salam și sora lui, Maria Petrache

E furtună în familia lui Florin Salam după ce sora manelistului, Maria Petrache, a fugit de acasă cu impresarul fratelui ei, Marius Ioniță. Inițial, soțul Mariei, Mihai, a mers la Poliție și a făcut o plângere că soția sa ar fi fost răpită, după ce aceasta nu s-a mai întors acasă.

Impresarul Marius Ioniță a intervenit însă, în premieră, în acest scandal amoros și a precizat că el și Maria formează un cuplu și au decis să-și continue viața împreună, cu toate că amândoi sunt căsătoriți și au copii acasă. Din dragoste pentru impresarul zis Grasu, sora lui Salam și-a părăsit soțul și pe cei cinci copii.“Suntem ok, amândoi am hotărât să ne trăim viața împreună. Suntem maturi, nimeni nu are ce să ne zică. Rămânem părinții copiilor noștri. Toate persoanele din jurul nostru să stea calme. Au făcut o plângere la 112, e decizia noastră să ne trăim viața. Le cerem scuze copiilor noștri. Nu a răpit nimeni pe nimeni”, a declarat impresarul Marius Ioniță, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Maria Petrache, sora lui Florin Salam, și impresarul manelistului se iubesc de doi ani de zile. Acum însă cei doi au decis să locuiască împreună, într-o vilă. Impresarul a negat acuzațiile recente ale soției sale, Izabela Ioniță, care a declarat că cei doi ar consuma substanțe interzise. “ La 42 de ani, au zis că am plecat de lângă nevastă. Plecasem de mult. Nu știu dacă Salam e supărat pe mine, am vorbit de afaceri, nu de subiectul ăsta. Eu acum am alta locuință, stăm într-o vilă. Am strâns și eu ceva bani. Izabela e o femeie rănită, de aceea vorbește așa. Dacă am consumat substanțe? Niciodată! Maria nu bea alcool”, a declarat impresarul, la Antena Stars.


    Impresarul lui Florin Salam și sora manelistului au o relație de doi anifoto: Facebook
Impresarul lui Florin Salam și sora manelistului au o relație de doi anifoto: Facebook

Citește și:

Scandal monstru! Sora lui Salam, Maria Petrache, a fugit de acasă cu impresarul manelistului

De ce nu a venit Florin Salam în finala „X Factor” ca să cânte cu nepotul lui, Adrian Petrache

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net