În ce loc neașteptat a fost Raluca Bădulescu cerută în căsătorie! Detalii despre mariajul cu Florin

Ultima actualizare:

    Cum a cerut-o de soție Florin Stamin pe Raluca Bădulescu Foto Instagram
Cum a cerut-o de soție Florin Stamin pe Raluca Bădulescu Foto Instagram

Pentru Raluca Bădulescu, al doilea mariaj a fost cu noroc, vedeta mărturisind că actualul soț, Florin Stamin, este sufletul ei pereche. Raluca și Florin încă se comportă ca în prima zi în care s-au cunoscut, cei iubindu-se la fel de mult ca la începutul relației. Vedeta a povestit cum a fost cerută în căsătorie, dar și cum a decurs prima întâlnire cu Florin.

Raluca Bădulescu a povestit despre modul neașteptat în care i-a fost adresată marea întrebare, în urmă cu 10 ani. Invitată la interviurile Viva, jurata de la „Bravo, ai stil” a dezvăluit câteva detalii amuzante despre mariajul ei, legate de momentul în care s-a cunoscut cu actualul soț, dar și modul în care acesta a ales să o ceară de nevastă.  „Noi ne-am cunoscut într-un club, în Bucureşti. El tocmai venise din Italia, după aceea am mers într-o scurtă vacanţă în Italia, după aceea am plecat la Ibiza într-o scurtă vacanţă. A fost dragoste la prima vedere. Eu chiar cred în dragostea la prima vedere! Eu am ştiut de prima dată când am vorbit cu el că el e acela. Nu puteam să îi spun chestia asta, era de nebuni. Aveam 34 de ani când l-am cunoscut pe Florin. (..) Noi am stat doi ani de zile la Madrid. Nu am stat la Craiova. Am stat la Madrid, el avea o cafenea. Apoi a veni şi fostul meu soţ şi a stat acolo, şi părinţii şi copilul a venit apoi. Apoi ne-am întors acasă pentru că eu cheltuiam mai mult decât putea produce orice cafenea de acolo”, a spus Raluca.


    Raluca Bădulescu este o împătimită a modei, fiind unul dintre cei trei mebri ai juriului emisiunii „Bravo, ai stil”Foto Instagram
Raluca Bădulescu este o împătimită a modei, fiind unul dintre cei trei mebri ai juriului emisiunii „Bravo, ai stil”Foto Instagram

Vedeta a explicat faptul că Florin Stamin nu a ales o locație specială atunci când a cerut-o de soție, ci a preferat mai degrabă să o surprindă pe aceasta. Astfel, Raluca Bădulescu a fost cerută de soție chiar în baie! „Cererea? Nu a fost nimic romantic! Eram într-o zi acasă, săteam împreună, cred că de vreo două luni jumătate. Eu eram în baie, el era în afara băii şi m-a întrebat prin uşa de la baie: Ce zici, vrei să ne căsătorim? Eu, din baie, eram cu periuţa din dinţi în mână, i-am zis: Da, când vrei? A fost în weekendul acela, nu am spus nimănui!”, a măturisit Raluca Bădulescu, pentru sursa anterior menționată.

Raluca şi Florin s-au cununat civil în urmă cu aproximativ 10 ani, însă din cauza greutății pe care o avea atunci, a amânat să organizeze și cununia religioasă. Nunta a avut loc abia în momentul în care vedeta și-a făcut niște schimbări la nivelul fizicului, deoarece dorea să arate exemplar la ceremonie. Raluca a mai fost căsătorită și cu modelul Vali Pungă, alături de care are și un copil, un băiat pe nume Alex. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net