În ce lux se lăfăie Mădălina Ghenea acasă la iubit. E păzită de un leu

Ultima actualizare:

    Philipp Plein şi Mădălina Ghenea s-au fotografiat pe treptele vilei lângă un perete "tapetat" cu animalefoto: arhiva personală
Philipp Plein şi Mădălina Ghenea s-au fotografiat pe treptele vilei lângă un perete "tapetat" cu animalefoto: arhiva personală

Mădălina Ghenea nu are gusturi rele. Actriţa se laudă cu noul ei iubit, Philipp Plein, un celebru designer german, care o răsfaţă pe româncă cu vacanţe de lux şi bijuterii scumpe. Ultima dovadă de dragoste a logodnicului Mădălinei a fost o invitaţie la reşedinţa lui de vacanţă de la Cannes, o vilă cochetă unde olteanca noastră a petrecut Paştele catolic împreună cu amicii iubitului.

Mădălina Ghenerea (27 de ani) nu se încurcă cu oricine. Olteanca ştie ea pe cine pune ochii atunci când se îndrăgosteşte. Philipp Plein (38 de ani), bărbatul căruia i-a sucit minţile, are multe să-i ofere. A început cu o vacanţă la Paris, unde a dus-o cu avionul lui privat, a continuat cu un inel cu diamant şi recent i-a dăruit câteva zile de răsfăţ la reşedinţa lui de lux de la Cannes. La jungle du Roi este casa de vacanță a designerului. Proprietatea a fost ridicată pe terenul pe care în trecut a fost o adevărată junglă înainte, de unde și numele vilei.

Fiecare cameră are un nume, iar dormitorului designerului se numește, cum altfel?, ”KING” (”Regele”). În camerele spaţioase se doarme pe perne cu pietre Swarovski, iar în camerele de musafiri, două zebre "ies" din perete. La intrarea în partea dedicată oaspeților te întâmpină şi un leu împăiat, odinioară vedetă a circului Zapata, care a murit de bătrânețe. Dacă ridici capul, poți citi: "Bitch girls will take your money, rich gilrs will take your heart" (n.r. Fetele rele îţi vor lua banii, fetele bogate îţi vor fura inima). Un adevărat cinematograf, cu un ecran uriaş, trei camere și o sală de servit masa tapetată cu sticle de șampanie sunt alte locuri importante pe care oaspeţii designerului nu le ratează atunci când îi calcă pragul. Mădălina Ghenea a făcut deja fotografii în toate punctele de atracţie ale casei, ba chiar a descoperit că designerul are o oglindă pe tavan, în care nu s-a putut abţine să nu se fotografieze. A "uitat" că era în lenjerie intimă şi a făcut paradă pe reţelele de socializare.   

Philipp Plein este un renumit designer german care a făcut primul milion de euro la vârsta de 24 de ani. Desigerul are un băieţel de aproape trei ani, Romeo Prince cu modelul brazilian Fernanda Rigon.

image
image
image
image
image
image
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani
Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg
banner maria constantin png