În ce stadiu e divorțul dintre Pepe și Raluca. "Noi nu mai dormim în același pat din octombrie"


    Pepe divorțează de Raluca Pastramă după 8 ani de căsniciefoto: Click!
Pepe divorțează de Raluca Pastramă după 8 ani de căsniciefoto: Click!

Nu mai e rost de împăcare în cuplul Raluca Pastramă - Pepe. Artistul a anunțat că a ajuns la un acord cu soția, să divorțeze în liniște, la notar, fără scandaluri. De altfel, Pepe se consideră deja un om liber și spune că în curând divorțul la notar va ajunge în etapa finală.

“S-au limpezit apele. Suntem pe calea cea mai corectă. Noi nu suntem certați, vorbim zilnic, dar ca și cuplu nu ne vom împăca sub nici o formă. Nu facem tămbălău. Divorțul se face la notar. Azi am fost cu copiii la grădiniță. E o chestiune de zile până când voi fi și în acte un bărbat liber. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie”, a declarat Pepe, vineri, în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos la Antena Stars.Deși imediat după anunțul divorțului, Raluca Pastramă a fost acuzată de infidelitate, după ce a petrecut un weekend la munte în compania altui bărbat, acum Pepe susține că nu va mai trece mult timp până când unul dintre ei va fi implicat într-o nouă relație.

Pepe: "Să nu vă mire dacă apar alte persoane în viețile noastre"

“Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal. Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât”, a mai declarat solistul. Pepe spune că și fetițele lor, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (5 ani) au înțeles ceea ce li s-a explicat despre divorț. “Din prima clipă când le-am spus fetelor: «știți, că mami și tati o să doarmă separat», ele nu au avut probleme, pentru că aveau exemple de cupluri divorțate și la școală. Mie mi se pare că fetele ascultă mai mult de mine, sunt mai cuminți când stau cu mine”, a mai spus Pepe la Antena Stars.

Pepe, concurent la «Te cunosc de undeva» sezonul 16

Solistul are un program foarte solicitant în această perioadă, el fiind din nou cooptat în proiectul de televiziune “Te cunosc de undeva”. De asemenea, emisiunea de pe canalul lui de YouTube i-a ocupat mai tot timpul, artistul uitând practic că trece printr-un divorț. “Online-ul m-a ajutat mult în această perioadă, că nu mi-a dat timp să stau să mă gândesc la probleme. Apoi am intrat la «Te cunosc de undeva», care începe sâmbătă, 6 februarie, de la ora 20, sezonul 16. Suntem o super gașcă”, a mai spus Pepe.

Citește și:

Pepe, interviu emoționant, după despărțirea de Raluca. Cum l-au făcut fetițele lui să-și schimbe atitudinea

Raluca Pastramă, primele declarații despre divorțul de Pepe: "Nu există decât doi vinovaţi"

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png