În ce stare e fiica lui Boureanu, după ce a fost bătută până la sânge

Ultima actualizare:

    Cristian Boureanu și fiica  lui au fost surprinși luni,  de fotoreporterii Click!,  în curtea INML
Cristian Boureanu și fiica lui au fost surprinși luni, de fotoreporterii Click!, în curtea INML

Ioana Boureanu (17 ani) s-a ales cu capul spart, după ce trei tinere au prins-o în toaleta unui club şi au lovit-o cu un pahar. Şi Diana, fiica lui Adrian Enache, a văzut moartea cu ochii, în urma altercaţiei cu paznicul libanez Ali Kanaan, care a tăiat-o cu un cuţit pe mâna dreaptă şi pe sâni. Agresorul a stat patru ani în spatele gratiilor. Acum şi Cristian Boureanu caută dreptatea în instanţă.

Cristian Boureanu (46 de ani) nu o scapă din ochi, pe fiica lui, Ioana, care s-a ales cu serioase răni la cap. Acesta a făcut deja demersurile împotriva celor trei fete care au accidentat-o, în urmă cu patru zile, într-un local de fiţe din Capitală: “Ioana este o fată puternică, a început să meargă la şcoală, deşi nu se simte bine. O doare capul, are vânătăi şi cucuie. Zilnic, trebuie să schimbe bandajele. Nu e deloc bine. Se ocupă avocaţii de tot. Am depus plângere împotriva celor vinovate. Au lovit-o cu un pahar fix în moalele capului, a ţâşnit sângele ca-n filmele de groază. Am fost la medic, a cusut-o, am fost şi la INML, pentru a scoate certificat medico-legal”, ne-a spus fostul politician.

Dacă e să dăm timpul înapoi, şi Diana Enache (22 de ani), fiica lui Adrian Enache (52 de ani), a văzut moartea cu ochii, în 2014, când a fost înjunghiată de libanezul Ali Kanaan, paznicul blocului în care locuieşte solistul. În urma acestui incident, ea a avut coşmaruri şi luni bune nu şi-a mai putut folosi mâna dreaptă: ”Am fost la psiholog, după ce libanezul m-a tăiat cu un cuţit”, le-a spus ea, apropiaţilor. Anul trecut, agresorul a ieşit din închisoare, după ce şi-a ispăşit pedeapsa de patru ani, astfel că Diana are din nou emoţii: ”Mi-e frică. Nu pot să pozez într-o femeie de fier. Mi-e frică de o răzbunare atât timp cât ştiu cu câtă sete m-a înjunghiat şi voia să mă omoare. Atunci am avut forţa necesară de a-l învinge. Îmi era frică ca acum să nu-şi dorească răzbunarea. Nu vreau să trăiesc aşa. Era logic că la un moment dat va ieşi şi-mi era frică de momentul aceasta.”, a declarat Diana, la Kanal D. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net