În ce vacanță periculoasă fuge Delia după Revelion. Cel puțin 22 de oameni au murit recent acolo


    Delia numără orele până la vacanța din Filipine în care va pleca imediat după Revelionfoto arhiva personală
Delia numără orele până la vacanța din Filipine în care va pleca imediat după Revelionfoto arhiva personală

Așa cum noaptea dintre ani înseamnă un maraton al concertelor, prima zi din 2019 va aduce relaxare într-o destinație exotică pentru Delia, dar cam greu încercată în ultimele zile. Artista numără orele până se va îmbarca în avionul ce o va duce în Filipine, o țară insulară din Oceanul Pacific, unde recent a avit loc un tsunami, fanii fiind extrem de îngrijorați pentru alegerea ei.

Delia se va afla în vacanță în primele zile ale lui 2019, așa cum și-a făcut un obicei în ultimii doi ani. Iarna trecută, imediat după Revelion, cântăreața și soțul ei și-au rezervat locuri la un resort din India, iar în 2017, cei doi s-au răsfățat în Thailanda. Pentru 2019, solista a ales Filipine, o destinație cam periculoasă dacă ne gândim că aici au loc frecvent tsunamiuri, iar recent chiar a avut loc un seism de 7 grade pe scara Richter. Deși destinația îți cam dă fiori pe șina spinării, Delia preferă să se gândească doar la partea plină a paharului și să plece la drum cu gândul la plajă și soare.  

Unde cântă Delia de Revelion

Până la vacanță, Delia se pregăteşte de spectacolul pe care îl va susţine, pe 31 decembrie, la Berăria H din Bucureşti. Preţul biletelor variază între 450-750 de lei/persoană. Copiii, până în vârsta de 12 ani, beneficiază de o reducere de 200 de lei. Anul trecut, artista a făcut un adevărat tur de forță prin oraș, fiind invitată la mai multe concerte, în urmă cărora a strâns un onorariu de 60.000 de euro. 

22 de persoane au murit în Filipine

Cel puţin 22 de persoane au murit în urma unor inundaţii şi alunecări de teren provocate de un ciclon care a adus ploi torenţiale în Filipine, scrie Reuters. Edgar Posadas, purtătorul de cuvânt al agenţiei de monitorizare a dezastrelor, a comunicat că printre cei decedaţi se află şi un copil de trei ani. Ciclonul a lovit regiunile Visayas şi Bicol duminică. „Vântul nu a fost puternic însă a provocat inundaţii şi alunecări de teren”, a declarat Posadas. Numărul victimelor ar putea creşte pe măsură ce operaţiunile de salvare continuă. Presa locală a informat că există zeci de persoane date dispărute sau prinse de alunecările de teren. Un birou regional al agenţiei a informat că lucrează pentru a confirma moartea a 38 de persoane în regiunea Bicol, situată la sud de insula principală Luzon. Mii de pasageri erau blocaţi în porturi, aeroporturi şi staţii de autobuz după ce zeci de călătorii între insule au fost anulate. Ciclonul a ieşit de pe teritoriul ţării duminică după-amiaza. În jur de 20 de astfel de cicloane lovesc Filipine în fiecare an.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png