În «Declaraţie de dragoste» se iubeau, în noul film divorţează

Ultima actualizare:
1985 - Teodora Mareş şi  Adrian Păduraru  au adus pe  marele ecran  cea mai  frumoasă  poveste de  dragoste din anii  comunismului
1985 - Teodora Mareş şi Adrian Păduraru au adus pe marele ecran cea mai frumoasă poveste de dragoste din anii comunismului

Fanii peliculei “Declaraţie de dragoste”, redifuzată şi acum, la greu, de toate posturile tv, de-abia aşteaptă să-i revadă pe Adrian Păduraru şi pe Teodora Mareş în noul film, ”Coborâm la prima!”. Îndrăgiţii actori care au dat viaţă superbei poveşti de dragoste, în urmă cu peste trei decenii, susţin că, dacă la filmările din 1985 au avut o relaţie tensionată, fiind mult prea orgolioşi, de data aceasta s-au înţeles de minune.

“Coborâm la prima” va avea premiera pe 30 octombrie, la trei ani de la tragedia din Club Colectiv, în care şi-au pierdut viaţa 64 de persoane.  Adrian Păduraru (58 de ani) sau Alexandru din ”Declaraţie de dragoste”, ne-a vorbit despre acest rol, dar şi despre Teodora Mareş (55 de ani): „Personajul pe care îl joc se află într-o confuzie în ceea ce priveşte dorinţele lui de viaţă. E într-un moment de criză, despărţire, un faliment al afacerilor şi al vieţii private. Personajele noastre sunt soţii care se despart. E o bucurie reîntâlnirea cu Teodora Mareş. Nu a fost nimic între mine şi Teodora, în timpul filmărilor pentru «Declaraţie de dragoste». Dimpotrivă, acum ne înţelegem, comunicarea e mult mai bună decât atunci. Eram nişte puşti, fiecare cu orgoliile lui. Nu era o amiciţie atunci, dar acum e, odată cu trecerea anilor. Când s-au împlinit 30 de ani de la lansarea filmului, am mai fost la câteva evenimente împreună”.

Afişul filmului
Afişul filmului

Au filmat într-un vagon de metrou

Şi Teodora sau Ioana din pelicula de dragoste filmată în 1985 se declară încântată de colaborare: “Vă spun sincer că în acest răstimp am refuzat să mai joc alături de el. «Declaraţie de dragoste» a avut un impact atât de mare încât nu am mai vrut să fiu asociată cu personajul de atunci, nici cu el, ca şi cuplu. Drept pentru care am declinat toate ofertele. De data asta am zis că e ok. Cineva s-a gândit la mine, am primit un telefon de la Adrian care se cunoaşte cu regizorul. Am acceptat pentru că-l văzusem pe Tedy Necula într-un interviu şi mi-a plăcut. De regulă ştiu să citesc printre rânduri şi am simţit că are calităţi şi potenţial. Am citit scenariul şi mi-a plăcut foarte mult. Am zis «Da» fără nici o urmă de îndoială. Scenariul este foarte bun, personaje frumoase, bine conturate, cu poveste, care dau posibilitatea actorilor să facă roluri bune”, ne-a povestit actriţa, anul trecut, într-o pauză a filmărilor la care au asistat şi reporterii Click!


    Afişul filmului
Afişul filmului

Regizorul Tedy Necula aduce în prim-plan povestea unor călători blocaţi pentru câteva ore într-un vagon de metrou, în a doua zi după incendiul din Clubul Colectiv. 

Şi ei s-au recuplat, după succesul din anii tinereţii

Regizorii au mizat pe alte două cupluri de artişti cu succes la public, pentru noile lor producţii. Este vorba despre Silviu Biriş (44 de ani) şi Corina Dănilă (46 de ani), care au dat lovitura, la debutul în actorie, cu pelicula ”Crucea de piatră”, filmată în 1994 de regizorul Andrei Blaier. Acum îi vedeţi în piesa ”Căsnicie liniştită”, care va avea reprezentaţie şi sâmbătă, 13 octombrie, la ”Teatrul Elisabeta”, de la orele 15.00. Preţ bilet: 40, 50 şi 60 de lei. Iar dacă în urmă cu 24 de ani, Loredana Groza (47 de ani) şi Aurelian Temişan (45 de ani) erau protagoniştii comediei ”A doua cădere a Constantinopolului”, în regia lui Mircea Mureşan, iată că în prezent ei s-au recuplat pentru musical-ul „Mamma Mia!”, show care se joacă pe scenele din întreaga ţară. Loredana îşi scoate şi acum în evidenţă bustul imens, purtând o rochiţă decoltată. 

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net