«În fiecare miercuri mănânc peşte la grătar»
„Toată viaţa am ţinut diete”, mărturiseşte prezentatoarea Antena 3, Ela Crăciun. Le-a încercat pe toate până toamna trecută, când a descoperit cea mai bună metodă de a-şi ţine kilogramele sub control: îşi stabileşte meniul pe zile, cu o lună înainte, şi trebuie să-l respecte întocmai.
Luni la micul dejun mănâncă o felie de caş cu mini salată de legume crude, la gustare 2-3 felii de ananas crud, prânzul constă într-o salată cu ruccona, ton şi fasole roşie, gustarea un pahar de iaurt cu o lingură de psyllium, iar la cină mănâncă fasole verde şi calamari la wok. Marţi altceva, miercuri altceva şi tot aşa, în fiecare zi a săptămânii. „Am început acest program în toamna anului trecut. E un stil de viaţă cu care m-am obişnuit şi îmi place pentru că mă disciplinează. Altfel, cad pradă tentaţiilor”, spune Ela.
„Ca să nu mai vorbim că televizorul îţi mai «dă» 5 kg în plus. Cu acest program, am slăbit în prima lună 4 kg din grăsime. Acum fac sport de trei ori pe săptămână, încerc să nu mă abat de la meniul stabilit şi mă menţin”, mai spune Ela Crăciun.