În meniul de nuntă al Sânzianei Buruiană, porcul e la putere
Showbizul a mai pierdut o burlăciţă! Sânziana Buruiană (30 de ani) a devenit sâmbăta trecută doamna Zuluf, după o relaţie de doi ani cu fotbalistul Nicolae Zuluf.
Blonda şi sportivul s-au căsătorit civil, însă urmează să se şi cunune cu cel care a reuşit să o facă femeie de casă. Petrecerea va avea loc, weekend-ul viitor, la Jubile Ballroom, iar nuntaşii vor pleca, cu siguranţă, mai graşi de la masă, pentru că meniul de nuntă al celor doi miri este unul bazat pe carne de porc.
Primul fel conţine muşchiuleţ de porc în crustă de piper şi ierburi aromatice, al treilea fel conţine sarmale din carne de porc, iar al patrulea, vită marinată în casă şi muşchiuleţ de porc servite cu file de pui. Doar bufetul cu prăjituri şi limonadă îi mai salvează pe petrecăreţi. Va fi şi un program de voie bună, astfel că petrecerea se va sparge în zori, la cântatul cocoşilor.