În Playboy-fund bombat, la plajă-cam lăsat

17 august 2017
article img
Aşa arată acum, din spate, o vedetă care a făcut istorie în Playboyfoto: Mihai Ionescu

Au trecut anii şi peste trupurile superbe pe care le-am admirat în celebra revistă Playboy. Una dintre divele care a făcut istorie în revista "iepuraşului" cu papion a fost surprinsă recent pe Litoral. Nu putem spune că nu arată bine şi acum, însă e departe de bomba-sexy după care mureau bărbaţii odinioară.

Revista Playboy și-a făcut intrarea pe piața din România în noiembrie 1999, cu Dana Săvuică pe copertă. Fostul șef al publicației, Dan Silviu Boerescu, a rememorat odinioară pentru Click! cum a decurs prima ședință foto pentru coperta revistei ”iepurașului cu papion”.

article img
Dana Săvuică este prima femeie din România care a pozat în Playboyfoto: Playboy

"Dana Săvuică a pozat pentru numărul 1 la Chicago, în studioul regretatului Richard Fegley (fotograf decedat în 2001, care a lucrat timp de 30 de ani pentru Playboy). Într-o pauză a şedinţei foto, a fost abordată de chitaristul lui Bruce Springsteen, celebrul Steve Van Zandt, care dădea un interviu pentru Playboy USA şi care a invitat-o să ia masa cu trupa la hotel. Dana a refuzat să meargă singură, fără mine, şi a ratat ocazia de a-l cunoaşte pe Bruce Springsteen", ne declara Boerescu.

article img
Aşa arată acum Dana Savuică, la 47 de anifoto: Mihai Ionescu

Comparată mereu cu Marilyn Monroe, Dana Săvuică şi-a păstrat sex-appeal-ul şi acum, la 47 de ani, însă trecerea timpului se vede pe unele zone ale trupului. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent la plajă, în Mamaia.

În 2002, Andreea Antonescu i-a convins pe șefii de la Playboy să scoată din buzunar 30.000 de dolari, cel mai ridicat onorariu din istoria revistei. Și pe bună dreptate, pentru că numărul cu jumătatea brunetă a trupei Andre pe copertă  s-a vândut în 100.000 de exemplare. Acum, la 34 de ani, mămica Andreea arată la fel de bine, dar n-ar fi rău să tragă şi mai tare în sala de fitness. Nu de alta, dar trecerea timpului vine la pachet cu tot felul de surprize pe siluetă.

article img
Andreea Antonescu (37 de ani), pe plaja din Mamaiafoto: Mihai Ionescu

article img
Andreea Antonescu a pozat în Playboy în 2002foto: Playboy

Dan Silviu Boerescu a dezvăluit la emisiunea "Acces direct" (Antena 1) detaliile primei apariţii a Biancăi Drăguşanu (35 de ani) în revista "Playboy", în toamna lui 2009, când ea era "blonda lui Botezatu". "Toate asistentele au avut acceaşi şansă, însă doar Bianca a semnat contractul după 20 de secunde", a spus Boerescu. "Mă tot sunau oameni şi mă întrebau: «E o fată nouă, nu vrei să apară în revistă?». «Nu!», ziceam eu. Până când m-a sunat un om important din televiziune şi mi-a spus de ea. Atunci am zis să o văd. Şi după 20 de secunde de vorbă cu ea am sunat-o pe secretară să-mi aducă contractele", a povestit fostul redactor-şef de la "Playboy". "Bianca e făcută să fie vedetă, să apară la televizor", a conchis Boerescu.

article img
Bianca Drăguşanu a pozat în Playboy în anul 2009foto: Playboy

Blondina este acum mămică, dar nu s-a schimbat cu nimic din punct de vedere fizic. Fotoreporterii Click! au surprins-o la mare şi este cu adevărat bombă-sexy, mai ales că imaginile prezintă realitatea, fără editări în Photoshop.

article img
Bianca, periculos de sexy pe litoralul românescfoto: Mihai Ionescu