În sfârşit, Andreea Bălan arată ca o graviduţă!

Ultima actualizare:

    Click! a surprins-o pe solistă aşa cum nu o vedeţi în fiecare zi: cu burtica la vedere, în rochie largă şi fără tocuriFoto: Blitz
Click! a surprins-o pe solistă aşa cum nu o vedeţi în fiecare zi: cu burtica la vedere, în rochie largă şi fără tocuriFoto: Blitz

Anul acesta e plin showbiz-ul de gravide, iar fanii vedetelor însărcinate le roagă pe acestea, pe Facebook, să-şi arate „burticile” cât mai des. O facem noi în locul lor, căci le-am suprins în oraş pe Andreea Bălan şi pe Octavia Geamănu.

Sarcina a fost blândă cu Andreea Bălan (32 de ani), aşa că solista şi-a văzut liniştită de concerte. Va mai urca însă pe scenă doar luna aceasta, căci apoi vrea să se relaxeze până la venirea bebeluşului. Vedeta şi iubitul ei, actorul George Burcea (28 de ani), vor deveni părinţi de fetiţă în această toamnă, în octombrie. Chiar dacă burtica Andreei a prins contur, solista nu a renunţat în concerte la ţinutele sexy, de scenă. În schimb, în timpul liber, vedeta se îmbracă fix ca o graviduţă, cât mai comod şi relaxat.

Octavia şi Marian Ionescu au  ieşit la o plimbare romantică
Octavia şi Marian Ionescu au ieşit la o plimbare romantică

Fotoreporterii Click! au surprins-o joi seara în timp ce ieşea dintr-un restaurant, însoţită de mama ei. Andreea avea tot arsenalul specific unei graviduţe: rochia largă, încălţări joase, sânii mari, burtica la vedere şi gleznele uşor umflate, din cauza retenţiei de apă. Radia însă de fericire, semn că şueta cu mama ei i-a priit de minune.

Octavia Geamănu, sexy şi în luna a şasea

Joi seara, Andreea Bălan  şi mama ei, Valeria, au ieşit  la o cină, ca între fete
Joi seara, Andreea Bălan şi mama ei, Valeria, au ieşit la o cină, ca între fete

Prezentatoarea jurnalului “Observator Special”, de la Antena 1, Octavia Geamănu (32 de ani), va naşte peste trei luni, însă burtica ei abia dacă se vede. Partenerul ei, Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5, a scos-o în oraş zilele trecute, iar fotoreporterii Click! i-au susprins în timpul unei plimbări romantice, prin centrul Capitalei. Octavia arată senzaţional, are picioare subţiri, poartă tocuri şi îşi ţine în permanenţă mâna pe burtică.

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net