În spatele cărui pseudonim se ascundea Cristian Pomohaci când făcea avansuri sexuale minorilor

simeon stalpnicul png
Numele lui Cristian Pomohaci este în mijlocul unui scandal de proporţiifoto: Facebook

Curg acuzaţiile de pedofilie la adresa lui Cristian Pomohaci, preotul-cântăreţ despre care de câteva săptămâni apar tot mai multe dovezi că are apucături mai puţin ortodoxe. Până să fie dat în vileag, preotul care acum este anchetat de procuratură, îşi racola "victimele" pe contul Facebook, unde le cerea favoruri sexuale sub un nume de utilizator despre care nu mai încape îndoială că avea legătură directă cu el.

Chiar dacă mulţi încă îşi fac cruce când aud de ce a fost în stare preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci, noile amănunte care ies la iveală despre el nu fac altceva decât să-l incrimineze. Cristian Pomohaci avea în vizor mai mulţi tineri cărora le cerea favoruri sexuale şi totul se întâmpla pe un cont de Facebook pe care părinţele îl deţinea.

simeon stalpnicul png
Ionuţ este unul dintre tinerii care a adus dovezi că părintele i-a făcut avansuri sexuale pe Facebookfoto: captură video

Unul dintre băieţii care a vorbit cu el pe reţeaua de socializare a adus dovada că pseudonimul de pe messenger are legătură directă cu preotul.

simeon stalpnicul png
Cristian Pomohaci acţiona sub numele de utilizator

Ionuț are 24 de ani şi lucrează la o spălătorie auto. El susţine că preotul Cristian Pomohaci ar avea un cont secret şi numele de utilizator Gersa Unu, în spatele căruia se ascundea pentru a face avansuri sexuale. Pseudonimul are o legătură cu locurile natale ale părintelui. Cristian Pomohaci s-a născut în în Rebrişoara, satul Gersa I, ceea ce explică exact numele secret de Facebook sub care acesta acţiona. Aici s-au derulat discuţii fără perdea între preot şi "victimele" lui.

Dosarul în care preotul Cristian Pomohaci e cercetat pentru că ar fi încercat să corupă sexual un minor a fost preluat de Parchetul General, după ce a fost deschis de procurorii din Tg. Mureş. Potrivit procurorilor, se fac cercetări pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale. Fapta se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă. Arhiepiscopia din Alba l-a suspendat pe Pomohaci pentru 30 de zile.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
rafila jpg
Giorgia Meloni FOTO EPA EFE jpg
Prizonieri britanici eliberați de Rusia / Foto Aiden Aslin via BBC
image
image
image
image
cub botez tort png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg