Încă o eliminare în echipa "Faimoşilor". Cine a părăsit «Exatlon»

simeon stalpnicul png
Valentin Chiş (Bruce), Geanina Stană şi Cătălin Cazacu au fost cei trei nominalizaţi spre eliminarefoto: captură video Kanal d

Se strâng rândurile la Exatlon! După eliminarea de miercuri seară, din echipa "Faimoşilor" doar nouă concurenţi au mai rămas în competiţia din Republica Dominicană, care luptă pentru a pune mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Decizia telespectatorilor a fost grea, iar dintre cei trei nominalizaţi- Geanina Stană, Cătălin Cazacu şi Valentin Chiş- unul dintre ei a făcut cale întoarsă în România.

E grea despărţirea la Exatlon după aproape patru luni în Republica Dominicană! Deşi condiţiile nu sunt cele mai bune, concurenţii fiind supuşi unor probe de foc, iar mâncarea este deseori insuficientă, adrenalina concursului îi face pe toţi ancoraţi în show să-şi dorească să rămână şi să lupte până la capăt. Miercuri seară a avut loc o nouă eliminare. Au fost făcute trei nominalizări, Cătălin Cazacu, Geanina Stană şi Valentin Chiş. Motociclistul a fost cel care şi-a făcut cele mai mari griji că va părăsi competiţia.

simeon stalpnicul png
Geanina Stana i-a luat locul Ancăi Surdu, dar a fost eliminată miercuri searăFoto: captură Kanal D

Faimoșii au pierdut jocul de imunitate și s-au văzut nevoiți să facă trei nominalizări pentru eliminare. Astfel, unul din echipa lor a plecat acasă şi cea care a fost votată de public a fost Geanina. "Rămân doar cu lucruri pozitive şi multe amintiri", a spus ea la plecare. 

Deşi pe pagina oficială de la Exatlon, fanii Războinicilor s-au mobilizat și au anunţat că vor vota pentru Valentin și Geanina, ca cele mai multe șanse să plece acasă să le aibă Cătălin Cazacu, jocurile nu au ieşit aşa cum au vrut ei şi Geanina a părăsit competiţia după o participare extrem de scurtă, de nici o lună.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Alexandru Arșinel și soția lui, Marilena / Foto via Click
57511005 403 jpg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj