Încă o graviduţă la Antena 1! E a șaptea vedetă a postului care va naşte în 2019

image
O altă vedetă a trustului Intact va deveni mămicăfoto: arhivă personală

Barza şi-a făcut cuib la Antena 1! Iată că grupului de mămici celebre din trust li se mai alătură încă o graviduță. Aceasta este o frumoasa prezentatoare a ”Observatorului”.

Până acum a ținut secret, dar iată că nu mai poate ascunde faptul că va deveni mămică. De după pupitrul știrilor Observator de la ora 16.00,  burtica rotundă a Mihaelei Călin (35 de ani) a fost văzută de toți telespectatorii. Prezentatoarea este însărcinată în trei luni și jumătate, iar în iunie va aduce pe lume un băiețel. Întrucât se știe că primele luni de sarcină sunt mai delicate, viitoarea mămică nu a vrut încă să împărtășească minunata veste cu fanii săi de pe Facebook. Doar familia, câțiva colegi și, bineînțeles nașa de cununie, Andreea Berecleanu, știau și s-au bucurat împreună cu viitorii părinți.

image
Mihaela Călin şi soţul ei, Daniel Sava

Dacă derulăm puțin timpul înapoi, s-ar părea că Mihaela era însărcinată când a îmbrăcat rochia de mireasă. Pe data de 7 octombrie 2018, știrista și avocatul Daniel Sava s-au căsătorit într-un decor de poveste, iar miresica a strălucit într-o creație marca Cristian Samfira. Iată că în anul 2019 va ploua cu bebeluși, cei mai mulţi din curtea trustului Intact. Gabriela Cristea, Andreea Bălan, Simona Gherghe, Mirela Boureanu Vaida, Flavia Mihășan de la Neatza și Alina Pușcaș se vor întrece în botezuri în anul 2019.  

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub casă stela popescu png
rafael nadal si sotia sa
cub regina elisabeta doliu (1) png
BeFunky collage (13) jpg
Motoare de barcă gasite în Crișan FOTO garda de Coastă jpeg
Dr. Marian Gașpar FOTO arhivă
image
image
image
image
alexandru arsinel jpeg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (3) JPG
3688607alexandruarsinel21024x730 jpg
image png
arsinel jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel