Încă o lovitură grea pentru Pro TV, după ce Chefi la cuțite a spulberat Supraviețuitorul

Ultima actualizare:
Horia Brenciu și fetele lui vor găti în platoul emisiunii Chefi la cuțite
Horia Brenciu și fetele lui vor găti în platoul emisiunii Chefi la cuțite

Anunțat drept show-ul toamnei, ”Supraviețuitorul” nu reușește să țină telespectatorii în fața televizoarelor. Degeaba au ales producătorii numai concurente siliconate! Show-ul de supraviețuire este întrecut constant de emisiunea de la Antena 1 cu care se bate pentru primul loc în topul audiențelor, Chefi la cuțite.

Cea mai recentă ”înfruntare”, de luni seară, s-a încheiat cu o victorie zdrobitoare a bucătarilor de la Antena 1. Aproape două milioane de telespectatori din toată țara au urmărit programul în minutul de maximă audiență de la 21.20. Nu mai puțin de 14,5 puncte de rating și 34,7 % cotă de piață a obținut emisiunea „Chefi la cuțite”, pe publicul comercial, în minutul de aur de la 22.17, atunci când următorul clasat, Pro Tv, avea 4,8 puncte de rating și 11,4 % cotă de piață.

Ca și cum această umilință nu ar fi fost de ajuns, pentru ediția de marți seară, 4 octombrie, Antena 1 mai pregătește o lovitură. În vreme ce concurenții de la ”Supraviețuitorul ” își vor pune pielea la bătaie în condițiile dificile din Filipine, în platoul emisiunii ”Chef la cuțite” vor găti Horia Brenciu și fetele lui.


    Horia Brenciu și fetele lui vor găti în platoul emisiunii Chefi la cuțitefoto: Antena 1
Horia Brenciu și fetele lui vor găti în platoul emisiunii Chefi la cuțitefoto: Antena 1

Însoțit de fiicele sale mai mari, Andreea și Maria, juratul de la „X Factor” vine la „Chefi la cuțite” pentru a-și surprinde prietenii bucătari. Care este reacția acestora când îl vor vedea pe Horia, dar și ce provocare muzicală le face artistul chiar în platou și dacă reușește acesta să obțină vreun cuțit, toate acestea vor fi dezvăluite marți de la 20.30 la Antena 1.

image
image
image
image
image
image
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg