Incendiar! Corina, fără sutien şi cu abdomenul plin de "pătrăţele" pe Internet

simeon stalpnicul png
Corina a poyat extrem de sexyfoto: arhiva personală

Nu a tras degeaba la sală! Corina arată senzaţional de când are antrenor personal de fitness şi este nelipsită de la antrenamente. Artista şi-a uimit fanii cu "pătrăţelele" pe care le are pe abdomen, dar şi cu posteriorul bombat. Ea s-a pozat fără sutien şi a încins rapid imaginaţia domnilor, care i-au admirat îndelung fotografiile publicate pe Internet.

Corina are cu ce se lăuda după ce a stat la mesele îmbelşugate de sărbători. Deşi nu a refuzat preparatele tradiţionale şi a gustat din sarmale, jumări, salată boerf, cărnaţi şi şorici, artista a reuşit să-şi păstreze formele pentru care a tras din greu la sală. În ultimele luni, cântăreaţa a devenit o obişnuită a locurilor unde se fac antrenamente intrense de fitness şi a semnat condica zilnic, iar rezultatele sunt uimitoare.

simeon stalpnicul png
Corina s-a pozat fără sutien cu abdomenul tonifiat la vederefoto: arhiva personală

Artista şi-a modelat trupul, iar acum abdomenul ei este plin de "pătrăţele".

Cântăreaţa s-a pozat într-o ipostază incendiară în care a renunţat la sutien şi s-a expus pe contul de socializate într-o pereche minusculă de bikini. Ca să-i zăpăcească de tot pe domni, artista s-a pozat şi din profil şi a arătat că şi-a lucrat şi fesierii, nu doar abdomenul.   

simeon stalpnicul png
Corina este într-o formă fizică de zile marifoto: arhiva personală

Corina a format până în urmă cu zece luni un cuplu cu afaceristul Nelu Bud, de care s-a separat din cauza infidelităţilor repetate. Cei doi au convebnit să se despartă amiabil după 20 de ani, dar continuă să-şi vorbească şi să pozeze în familia perefectă de dragul băieţelului lor, Robin.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Alexandru Arsinel
advert
image
image
image
image
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg