Încep duelurile la Vocea României. Tensiunea creşte!

Ultima actualizare:

    Vineri, concurenţii urcă pe scenă cu mari emoţiifoto: Pro Tv
Vineri, concurenţii urcă pe scenă cu mari emoţiifoto: Pro Tv

Primele nouă cupluri intră în ring la „Vocea României”. Vineri (6 noiembrie) încep marile confuntări între concurenţii concursului muzical. Locul în care antrenorii au ales să-şi anunțe elevii cu cine se vor duela va fi unul inedit, la înălțime, care să le dea putere și să îi pregătească de luptă.

Audiţiile pe nevăzute s-au încheiat şi urmează o nouă etapă în concursul de talente de la PRO TV. 56 dintre cei care au urcat pe scenă, au reușit să întoarcă cel puțin un scaun și să ajungă în mai departe. Lupta devine acum din ce în ce mai dură. Antrenorilor nu le-a fost deloc ușor să formeze cele mai bune duete, dar au reușit și au petrecut zile întregi alături de concurenți pentru a-i ajuta să creeze momente perfecte pe scenă și să arate tot ce au mai bun.

Unul dintre duelişti ajunge la mâna antrenorilor

Chiar dacă unul dintre dueliști nu va reuși să meargă mai departe în echipa antrenorului în care se află acum, ceilalți trei juraţi îl pot salva și astfel îi mai pot oferi o șansă. Vineri seară, vom vedea cine sunt concurenții pe care Tudor, Loredana, Smiley și Moga îi vor alege să rămână în competiție și pe cine vor decide să salveze în ultimul moment. Melodii precum „Crazy”, „Need You Now” sau „Loosing My Religion” vor fi interpretate în forță de către cele nouă cupluri de concurenți și vom vedea cine vor fi cei aleși să meargă în etapa semifinalelor.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net