Începe cel mai nou show din România! 9 cupluri se bat pentru premiul cel mare: câștigă cei care se cunosc cel mai bine!

Ultima actualizare:

Noua competiţie de tip reality-show de la Antena 1, „Power Couple România – La bine şi la greu”, şi-a anunţat concurenţii. Din 5 februarie, emisiunea prezentată de Dani Oţil şi care pune la bătaie un premiu în valoare de 50.000 de euro aduce în faţa telespectatorilor nouă cupluri formate din vedete, care vor trebui să demonstreze că au o relaţie de nezdruncinat...

CRBL şi Elena
CRBL şi Elena

Cuplurile care au acceptat provocarea postului Antena 1 sunt dintre cele mai diverse: cu actori, cântăreţi, dansatori, influenceri etc. CRBL (Eduard Mihail Andreianu – 45 de ani) a intrat în joc împreună cu soţia lui, coregrafa Elena (45 de ani). Cei doi au o relaţie de 16 ani. El a devenit cunoscut datorită trupei Simplu, acum mai bine de 20 de ani, dar activează şi solo, din anul 2010. Ea a lucrat mult timp pentru emisiunea „Dansez pentru tine” de la PRO TV. Cei doi au împreună o fetiţă, Alessia Ecaterina, în vârstă de 13 ani. „Pentru mine, e o experienţă diferită de tot ce am trăit până acum, presărată cu de toate: iubire, fericire, frică, lacrimi, zâmbete, dezamăgire, realitate. Un fel de all inclusive”, a declarat Elena despre această nouă provocare. „Experienţa aceasta mi-a confirmat că împreună suntem un adevărat cuplu puternic şi că putem trece peste orice obstacol”, a spus şi CRBL.

Eliza şi Cosmin
Eliza şi Cosmin

Soţii Eliza (34 de ani) şi Cosmin Natanticu (43 de ani) – actor şi comediant vor şi ei să demonstreze că pot fi cel mai bine sudat şi de succes cuplu din showbiz. Cei doi formează un cuplu de 13 ani şi sunt căsătoriţi de 4 ani. „Nu am venit pregătită pentru ceva atât de frumos, dar şi solicitant. Emoţii şi frici duse la extrem. Adrenalină la intensitate maximă. De la agonie la extaz, într-o clipă. Mă bucur că am putut trăi această experienţă alături de soţul şi, totodată, prietenul meu, jumătatea mea mai bună. Abia aştept să vedeţi prin ce am trecut”, a declarat Eliza. Cei doi au mai participat la un reality-show, tot pentru Antena 1, „Asia Express”, în 2021.

Gabriela şi Cristi Iacob
Gabriela şi Cristi Iacob

Actorii Gabriela şi Cristi Iacob participă şi ei. Sunt împreună de 16 ani şi sunt căsătoriţi. S-au îndrăgostit în culisele unui spectacol de teatru. „Acest show m-a ajutat să-mi reconfirm cât de mult o iubesc pe Gabriela şi câte calităţi, frumuseţi şi gingăşii ale ei le-am cam trecut cu vederea”, a mărturisit Cristi Iacob. „A fost experienţa care mi-a confirmat că, alături de Cristi, sunt şi mă simt cel mai în siguranţă şi că da, am putea merge de mână până la capătul lumii”, a spus şi Gabriela.

Daiana şi Sorin
Daiana şi Sorin

Daiana Anghel face echipă cu soţul ei, chef Sorin Gonţea. Cei doi sunt împreună de aproape un deceniu, iar de patru ani sunt căsătoriţi. „Ne-am depăşit limitele”, a spus Daiana.

Tudor şi Ana
Tudor şi Ana

Tudor Ionescu de la Fly Project participă împreună cu soţia lui. Cei doi sunt împreună de aproape 20 de ani. „A fost experienţa vieţii noastre. Ne-a scos în totalitate din zona de confort, din rutina noastră”, a dezvăluit Anamaria.

Emi şi Mădălina
Emi şi Mădălina

Emanuel Popescu (32 de ani), adică Emi de la Noaptea Târziu, a intrat în competiţia aceasta alături de Mădălina. Cei doi sunt căsătoriţi de numai şase luni, dar formează un cuplu de trei ani. „Este o experienţă ce îmbină autocontrolul, cunoaşterea partenerului şi adrenalina”, a declarat ea.

Lino şi Delia
Lino şi Delia

Radu Cârstea alias Lino Golden (26 de ani) concurează susţinut de logodnica sa, Delia. Cei doi sunt împreună doar de un an şi jumătate. „A fost un test al relaţiei noastre. Am trecut prin emoţii la care nu ne-am aşteptat”, a spus Lino.

Oana şi Radu
Oana şi Radu

Cel mai tânăr cuplu participant este cel format din Oana Matache şi iubitul ei, Radu Siffredi, iar în competiţie se mai află şi chef Roxana Blenche şi soţul ei, Cătălin. Cei doi se cunosc din adolescenţă, dar au devenit parteneri de viaţă în urmă cu şase ani. 

Roxana şi Cătălin
Roxana şi Cătălin

„Power Couple România – La bine şi la greu” îşi doreşte să fie o „competiţie-fenomen”, după cum anunţă cei din Antena 1. Emisiunea va fi difuzată luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, timp de şase săptămâni. Doar cei care vor avea cele mai bune rezultate după toate cele 18 probe din competiţie pot câştiga marele premiu, care poate ajunge la 50.000 de euro.

Dani Oţil
Dani Oţil

Fiecare partener va paria bani pe puterile celuilalt

Concurenţii vor fi supuşi la probe şi distractive, şi provocatoare. Se vor confrunta cu seturi de câte trei provocări: proba pentru femei, cea pentru bărbaţi şi proba decisivă – de cuplu. Înainte de fiecare probă, unul dintre partenerii relaţiei va investi o sumă de bani în capacitatea celuilalt de a reuşi. Dacă partenerul duce proba la bun sfârşit, cei doi câştigă suma de bani pusă în joc. Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiţi, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale şi cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi. Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toţi banii strânşi până în acel moment. De cealaltă parte, perechile rămase în competiţie îşi păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner Lavinia Petrea png
iulia vantur si salman khan 8 webp
iulia si mihai albu jpg
carmen harra piersic 1868x1080 1 jpg
florin piersic bianca dragusanu jpg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net