Începe "Masked Singer România"! Jorge, dezvăluiri din culise: cum se înţelege cu Inna şi Ana Morodan

Ultima actualizare:

    Jorge e gazda show-ului
Jorge e gazda show-ului

Solistul George Papagheorghe (38 de ani) sau Jorge, pe numele de scenă, vă invită vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la premiera concursului cu măști ”Masked Singer România”.

El ne-a povestit despre acest proiect tv, în care 12 vedete își ascund identitatea în spatele costumelor: ”Abia aștept să înceapă. E cel mai frumos proiect de televiziune la care am luat parte, până acum, iar rolul meu de prezentator mă împlinește total. Sunt foarte recunoscător că fac parte dintr-o emisiune atât de frumoasă și cu echipă atât de bună”.

Cei trei detectivi ai concursul
Cei trei detectivi ai concursul

Artistul face o echipă pe cinste cu detectivii concursului, despre care ne-a vorbit la superlativ: ”Cu Horia Brenciu și cu  Codin Maticiuc am o relație mai veche și a fost chimie din prima, însă și cu fetele, Inna și Ana Morodan, am făcut echipă bună. Sunt savuroase, spontane și imprevizibile".

Întrebat de reporterii Click! în ce personaj i-ar plăcea să se costumeze, el a răspuns: ”Într-o maimuță. Mi s-a zis toată viața că sunt un bărbat frumos și, cu cât mă apropii de vârsta de 40 de ani, parcă nu mai vreau să mai aud asta niciodată. Îmi doresc ca oamenii să vadă și dincolo de carcasă. Așa că mi-ar plăcea să mă costumez într-o maimuță urâtă”. 

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg