Început cu ghinion pentru Dragoș Bucur și Dana Nălbaru în Amsterdam

simeon stalpnicul png
Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au mutat temporar în Amsterdamfoto: arhivă personală

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au mutat deja într-un apartament din Amsterdam, dar primele zile în noua lor casă n-au fost deloc grozave. Cei doi au găsit cu greu o locuință pe gustul lor, iar când în sfârșit și-au adus și copiii în Oland, au început problemele de sănătate.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru răsuflă acum ușurați, însă primele lor zile în Olanda n-au fost deloc ușoare, după decizia de a se muta cu cei trei copii ai lor în Amsterdam pe durata filmărilor la proiectul cinematografic în care este implicat actorul.

Primul obstacol l-a reprezentat găsirea unei locuințe. Dana și-ar fi dorit o casă cu o curte oricât de mică, astfel încât copiii să stea mult pe afară, chiar și atunci când ea nu ar fi avut timp să iasă cu ei în parc. Misiune aproape imposibilă însă, pentru că toate locuințele care îndeplineau acest criteriu erau fie prea departe de centru, fie costau prea mult.

”În Amsterdam stăm într-un apartament cu două dormitoare, foarte simplu amenajat și dotat cu aproape tot ce avem nevoie. Mă interesa în mod deosebit să avem o curticică unde să pot scoate copiii în cazul în care ar fi vrut să iasă, chiar și pe ploaie, atunci când eu gătesc sau din cine știe ce motiv nu putem ieși cu toții la aer. Când am ales cazarea cred că am văzut toate variatele posibile de case de închiriat din Amsterdam și împrejurimi. Niciuna din cele pe care le-am ales nu era liberă pe o perioadă atât de lungă, fără întrerupere iar cele care erau libere, superbe și cu tot «tacâmul» depășeau mult bugetul pe care eram dispuși să îl dăm pe cazare. Așa că am făcut un compromis și am ales un apartament la parter, foarte aproape de un parc cu fermă, zonă cu restaurante și la 10 minute de centru. Deși sunt mulțumită, e spațios și copiilor le place, mi-ar fi plăcut să fie ceva mai bine pus la punct din punct de vedere al spațiilor de depozitare și al ustensilelor de bucătărie care lipsesc aproape cu desăvârșire. Am improvizat, am mai cumpărat una-alta, până la urmă ne descurcăm, mai ales că nu petrecem foarte mult timp aici”, a scris Dana pe blogul familiei.

Odată familia mutată în Amsterdam, mezinul Kadri s-a îmbolnăvit, iar asta le-a dat multe bătăi de cap. ”Când am ajuns n-am avut parte de cele mai liniștite zile, poate de-asta mi s-a și părut puțin complicată treaba cu mutarea aici. Kadri a făcut stomatită și șapte zile ne-am chinuit de ne-au ieșit ochii din cap. A fost foarte greu pentru el, îl durea toată gurița, nu putea mânca și mă bucuram la fiecare gură de apă pe care o lua. Sofia și India au fost foarte bune și m-au ajutat, au avut și ele grijă de el și asta l-a făcut să fie cooperant și înțelegător. Din cauza că el nu s-a simțit foarte bine nu am apucat să ieșim foarte mult, am făcut plimbări scurte iar eu am niște fire albe în plus”, a mai scris Dana.

Din fericire, lucrurile s-au așezat, iar cei cinci au putut să s ebucure de noua lor casă și să exploreze puțin împrejurimile, în pauzele de filmare ale lui Dragoș.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
Mihai Radu jpg
gigi becali jpg
copii andra catalin maruta1 png
bianca dragusanu sofia jpeg