Incredibil! Ce vedetă de la noi va avea ocazia să îi ia interviu Tinei Turner

Ultima actualizare:

    Tina Turner (76 de ani)foto: Getty
Tina Turner (76 de ani)foto: Getty

E celebră, talentată și multi-premiată. La 76 de ani, Tina Turner este cântăreață și compozitoare pop-rock, câștigătoare a opt premii Grammy, iar îndeletnicirile ei se întind inclusiv în sfera actoriei și a scriiturii.

Un interviu cu ea este visul oricărui jurnalist, iar majoritatea nici nu visează să se afle în aceeași încăpere cu ea. Totuși, iată că o vedetă controversată de la noi va avea ocazia să poarte o discuție detaliată cu Tina Turner.

Cine va realiza interviul? Nimeni alta decât Mihaela Rădulescu. Alegerea vedetei noastre nu vine deloc ca o surprindere, pentru că este cunoscut faptul că apreciează și promovează intens femeile de succes din toată lumea, însă ce este surprinzător este faptul că a reușit să obțină un interviu cu celebra artistă.

Cel puțin așa susține ea, potrivit un text redactat pe o rețea socială, însoțit de un videoclip cu Tina Turner. „Iată o femeie de tras adânc în piept, pe stomacul gol, ca aerul proaspăt. Ca să aveți inspirație, energie și speranță... 76 de ani... Tina Turner – curând, într-un interviu pe care l-am visat mereu”, a scris Mihaela Rădulescu pe profilul personal.

Nu se știe unde se va desfășura interviul, însă un prieten virtual al vedetei a sugerat că ar putea avea loc chiar la Tina Turner acasă. „Dacă îi iei interviul la ea acasă, treci și pe la noi, stăm la 200 m distanță!!!”, i-a scris un utilizator. „V-ați mutat în Elveția? Nu știam că are o casă și în Franța, bănuiesc că e de vacanță”, a raspuns Mihaela. Deocamdată, acestea sunt singurele informații pe care vedeta le-a făcut publice despre presupusul interviu.

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net