Incredibil cum arată Roxana Vancea gravidă în 6 luni! La ce nume s-a gândit pentru bebeluș

12 august 2021
roxana vancea1 png
Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiufoto: Instagram

Însărcinată în 6 luni, Roxana Vancea nu are pic de burtică. Vedetei încă i se văd pătrățelele pe abdomen și poartă tricouri scurte sau mulate. Cine nu știe, ar jura că nu este însărcinată. Vedeta se simte bine, arată bine și abia așteaptă să devină mămică.

În iunie, când fosta asistentă de la emisunea "Neatza cu Răzvan și Dani" a dat vestea că va deveni mămică, aceasta avea o greutate de nici 48 de kilograme și iată că nici acum, când a intrat cu sarcina în 6 luni, acul cântarului nu arată foarte mult. Fanii au mai "certat-o" pe rețele de socializare și i-au sugerat să mănânce mai mult. Roxana este o împătimită a sportului și face mișcare și în sarcină, cu permisiunea medicului. Merge la sală cu soțul ei, Dragoș Paiu, și execută exerciții ușoare. La finalulu lunii noiembrie, început de decembrie, Roxana va naște, așa că are timp să mai prindă forme de graviduță. Recent, ea a fost invitată la emisiunea "Vorbește lumea" (PRO TV), alături de soțul ei, Dragoș, și de fiul acestuia, Milan. Roxana arăta ca un fotomodel și a recunoscut că are o sarcină ușoară. "Eu mă simt foarte bine, avansez în sarcini. Nu se vede, dar se simte. Se simte toată ziua, am un bebeluș foarte activ", a declarat Roxana, în emisiune.

Vedeta a dezvăluit și numele la care s-a gândit pentru băiețel, nume pe care Milan l-a ales. "Milan a spus să-i zicem Ayan. Acum vedem dacă rămânem acolo sau ne mai gândim. Cred că ăsta o să rămână", a mai spus Roxana la "Vorbește lumea".

image
Așa arată Roxana, gravidă în 6 lunifoto: PRO TV

Roxana Vancea și-a dorit enorm să devină mamă, iar soțul ei a făcut și el eforturi. "Dragoș este foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic", a spus Roxana în urmă cu două luni, într-o emisiune tv.

Citește și:

Roxana Vancea este însărcinată: “Sunt 70% șanse să nasc un băiat”Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit. Imagini de la starea civilă

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea tonciu png
andreea banica
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif