Indiciul că emisiunea lui Cătălin Măruţă este în cădere liberă!

image
Cătălin Măruţă va intra oficial în vacanţă vinerea viitoare (22 iulie)foto: Pro Tv

Se caută formula magică de resuscitare a emisiunii "La Măruţă", însă nimic nu pare să funcţioneze! Mai marii Pro Tv au adoptat modelul emisiunii "Acces Direct", programul concurent de la Antena 1, şi au schimbat registrul vedetelor şi al subiectelor de tip tabloid cu cazuri umanitare, dar audienţele nu par să crească nici aşa. Îngrijorarea este mare, căci în momentul în care începe programul principal de ştiri, cu Andreea Esca la pupitru, puţini români se mai află în faţa televizoarelor.

Cătălin Măruţă nu mai reuşeşte să redreseze emisiunea a cărei gazdă este şi nu de azi sau de ieri, ci de luni bune. Audienţele sunt dezastruoase, iar şefii din Pro Tv încearcă să găsească soluţii salvatoare, căci gaura la buget este uriaşă. De exemplu, Cătălin Măruţă a înregistrat rezultate slabe, chiar şi în perioada în care Simona Gherghe a fost bolnavă (n.r. operată de peritonită). Atunci într-o singură zi, "Acces direct", cu Dan Capatos la cârmă, a avut 21 share, cu 5, 2 rating, în timp ce emisiunea lui Cătălin Măruţă nu a înregistrat decât 13,2 share si 3, 2 rating. Situaţia este neschimbată şi acum, la trei luni de la acel moment.  

Jurnalul de la ora 17.00 a fost prelungit

Primul indiciu că emisiunea merge prost a fost, pe lângă datele scrise negru pe alb care indică cifre catastrofale în dreptul audienţelor, micşorarea spaţiului de emisie. Emisiunea nu mai are de mai bine de o lună o oră şi 30 de minute, ci doar 60 de minute. Spaţiul a fost alocat jurnalului de ştiri de la ora 17.00, care s-a prelungit până la ora 18.00. O altă măsură care vine să diminueze costurile producţiei este înregistrarea emisiunii. În ultimele zile ale săptămănii, show-ul "la Măruţă" nu a mai fost transmis live, iar situaţia persită de mai mult timp. Oficialii Pro Tv nu au o explicaţie pentru care se întâmplă acest lucru, ci pun aceste soluţii "de criză" pe seama vacanţei care se apropie. Emisiunea a cărui amfitrion este Cătălin Măruţă va intra în pauză pe perioada verii peste fix o săptămână, însă echipa pare deja în concediu de ceva vreme şi cel mai probabil formatul ei va fi din nou regândit pentru grila de toamnă.   

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
7 front elvetianca pensiune jpg
horoscop ( FOTO pixabay )
image png
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png