Înduioșător! Cum este «îmbărbătată» Andreea Marin de fiica ei, când e tristă

Ultima actualizare:

    Andreea Marin (42 de ani), alături de fiica ei, Violeta (9 ani)foto: Arhiva Personală
Andreea Marin (42 de ani), alături de fiica ei, Violeta (9 ani)foto: Arhiva Personală

Orice persoană întâmpină momente dificile în viață, iar uneori, tristețea poate deveni apăsătoare. Chiar și vedetele se lasă uneori copleșite de grijile cotidiene.

Andreea Marin a trecut prin momente dificile în ultimele zile, însă totul a trecut atunci când fiica ei i-a făcut o mărturisire înduioșătoare. „Ieri am avut o zi mai grea din pricina unei vești ce a însemnat pentru mine o hotărâre dificilă. Uneori, viața e presărată și de dezamăgiri, și eu sunt antrenată deja, nu mă plâng... Am fost tristă, însă, cum e firesc, pentru un timp și fetița mea m-a simțit, deși obișnuiesc să o protejez zâmbind și când sunt nori pe cer”, a relatat vedeta.

Ceea ce i-a spus copila de numai opt anișori a surprins-o. „Deodată, fără nici o altă explicație, Violeta îmi spune cu un glas deloc afectat, ci simplu și direct: «Mami, tu întotdeauna ești o învingătoare». Mirată, blocată, am îngăimat: «Dar... ce te face să îmi spui asta?!». «Faptul că sunt mare acum. Poți vorbi cu mine totul, pot să înțeleg, mami»”, a mai povestit „Zâna”.

Andreea Marin a mărturisit că aceea a fost una dintre cele mai fericite clipe. „Nu știu când a trecut timpul. Dar are 8 ani și jumătate. Ieri era bebeluș la pieptul meu. Azi, ea îmi dă curaj. Și mă sprijină. Și nu știam că mă vede așa... a fost una dintre cele mai fericite clipe din viața mea. Și norii s-au risipit. Pentru că... iată, prin ei, învingem mereu. Orice facem în viață are mai puțin greutate decât minunea numită... copil”, a scris vedeta, pe profilul personal de pe o rețea socială.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net