Infidelitatea, motivul tensiunilor dintre Mădălina Ghenea şi Matei Stratan? Mesajul surprinzător al vedetei

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea şi Matei Stratan nu mai sunt la fel de romantici ca la începutul relaţiei lorFoto: Instagram

Lucrurile par că merg pe o pantă descendentă în cuplul Mădălina Ghneea-Matei Stratan. După ce au luna trecută fost surprinşi în mijlocul unei dispute pe stradă, cei doi lasă să se înţeleagă că au în continuare probleme grave în amor. Părinţii au încercat să-i împace, dar mesajul publicat de actriţă ne duce cu gândul că "negocierile" au eşuat, iar relaţia scârţâie serios sau chiar e pe butuci.

Mădălina Ghenea (29 de ani) şi Matei Stratan (31 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, dar fericirea lor a cam dispărut în ultima vreme, lăsând loc tensiunilor. Deşi sunt părinţii unei fetiţe de doar câteva luni, cei doi nu reuşeşsc deloc să se înţeleagă. A fost nevoie de vizita socrilor în apartamentul în care actriţa s-a mutat cu copilul, dar medierea nu a rezolvat neînţelegerile sau cel puţin asta lasă vedeta să se înţeleagă după ce a publicat un mesaj în care şi-a pus toţi apropiaţii pe gânduri.

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea a publicat un mesaj care lasă loc de interpretăriFoto: Instagram

"Nu doar că m-ai înşelat, tu ne-ai trădat. Nu doar mi-ai frânt inima, ci ai stricat viitorul nostru!", este citatul cu care actriţa şi-a îngrijorat fanii şi cunoscuţii, care au sărit ca arşi să o compătimească şi să o întrebe ce s-a întâmplat cu relaţia ei.  

Mădălina şi Matei s-au cuplat în iunie 2016, iar anul acesta, în aprilie, au devenit părinţii unei fetiţe pe care o feresc de ochii presei. Recent, o iminentă despărţire a fost adusă în discuţie, asta după ce paparazii "Wowbiz" au surprins scene care nu mai au nevoie de alte comentarii. Potrivit imagininilor difuzate de Kanal D, Madalina Ghenea şi Matei Stratan au ieşit împreună în oraş, dar seara s-a terminat prost. Au ajuns separat acasă după ce ea a fugit pe străzi. De atunci şi până acum a trecut o lună, timp în care cei doi par că nu au soluţionat problemele. 

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
Bruce Willis FOTO EPA-EFE
festival de traditii culinare Ialomita FOTO cicnet ro jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg