Înmormântare Mihai Constantinescu. Ce mesaj de iubire i-a scris soția pe coroana de orhidee albe

Mihaela Constantinescu, extrem de afectată
Mihaela Constantinescu, extrem de afectată

Durere mare, oameni mulți, atmosferă apăsătoare și o ploaie măruntă, care se amestecă discret cu lacrimile celor prezenți. Mihai Constantinescu este condus pe ultimul drum azi, 31 octombrie, la Cimitirul Ghencea Militar din București, solistul fiind înmormântat cu onoruri militare. Cele două femei care i-au stat aproape în ultimele luni de viață, fosta și actala soție, sunt un monument de durere.

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani, după ce timp de aproape cinci luni a stat în comă la Spitalul Floreasca din București, în urma unui infarct. Azi, 31 octombrie, a fost condus pe ultimul drum, iar fanii, colegii de breaslă și prietenii au venit în număr mare să-și ia adio de la cel care ne-a marcat sonor copilăria cu superbele-i melodii «Iubiți și câinii vagabonzi», «Vitezomanul Gică» sau «O lume minunată».


    Mihaela Constantinescu, extrem de afectatăfoto: Click!
Mihaela Constantinescu, extrem de afectatăfoto: Click!

I-am văzut triști și înmărmuriți de durere pe Adrian Daminescu și pe soția lui, pe Anca Țurcașiu, alături de care Mihai Constantinescu a cântat veri la rând pe Litoral, pe Marius Țeicu, pe Monica Pop, directorul Spitalului de Oftalmologie, pe Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu, dar și pe Adela Popescu, a cărei carieră se leagă de numele lui Mihai Constantinescu. I-au adus un ultim omagiu compozitorul Horia Moculescu, solista Silvia Dumitrescu și artistul Aurel Moga.

În biserică, în timpul slujbei de înmormântare, fosta soție Mihaela Constantinescu nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar Simona Secrier, actuala soție, abia se mai putea ține pe picioare. De altfel, aceasta din urmă și-a declarat dragostea veșnică și pe panglica de pe coroana de flori, pe care a depus-o la căpătâiul celui pe care l-a iubit timp de 20 de ani."Iubirea ta este tatuată în inima mea", a scris Simona Secrier pe coroana din orhidee, lalele albe și trandafiri. 

Solistul Aurel Moga a purtat crucea din lemn
Solistul Aurel Moga a purtat crucea din lemn

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani

Mihai Constantinescu a murit marţi, 29 octombrie, după ce la mijlocul lunii îşi revenise după aproape cinci luni de comă. El suferise un infarct în mai şi era internat de atunci la Spitalul Floreasca. Actuala soție a artistului, Simona Secrier (49 de ani), a chemat ambulanța la reședința artistului, după ce l-a găsit inconștient în casă, la 13 mai. Cântărețul a suferit atunci un stop cardio-respirator, iar medicii l-au resuscitat minute bune. În cursul nopții, starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat, artistul suferind încă un stop cardio-respirator, dar și hemoragie cerebrală.

Citește și:

9 lucruri pe care nu le ştiai despre Mihai Constantinescu

Anastasia Lazariuc îl plânge pe Mihai Constantinescu: «Încă sunt în stare de șoc»

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
cub catalin botezatu dubai png