INNA, apariție spectaculoasă cu elicopterul! Ce surprize muzicale le-a pregătit fanilor

7 decembrie 2021
article img
INNA se întoarce cu cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s HouseFoto: arhiva personală

Cele opt episoade sunt conturate în jurul unor provocări pe care INNA le-a primit de la echipa ei și vor avea subtitrări în engleză și spaniolă pentru a putea fi accesibile fanilor INNEI din întreaga lume. În primul episod, INNA și-a făcut intrarea în Dance Queen’s House într-un mod spectaculos: ea a aterizat cu elicopterul în curtea casei! Nu este prima dată când artista a ales un mod neconvențional de a ajunge la un eveniment sau o filmare. În urmă cu 10 ani, ea a aterizat cu elicopterul direct pe scena de la Arenele Romane, unde a susținut un super concert în fața a mii de oameni.

În continuarea primului episod, INNA i-a prezentat pe compozitorii și producătorii care i-au fost alături în procesul de creare a pieselor: Marco&Seba, Alex Cotoi și Minelli, iar fanii pot asculta în exclusivitate o mică parte dintr-o piesă nou-nouță, compusă în sesiune.

«Mi-am propus să mă distrez, să mă bucur de muzică»

De asemenea, INNA a anunțat că mai există un pasager care nu se vede în elicopter, pentru că Anca, prietena ei cea mai bună și make-up artistul ei, urmează să devină mamă.

«Mi-am propus să mă distrez, să mă bucur de muzică, de prietenie, la fel ca în primul sezon, alături de echipa mea și de oamenii dragi care sunt cu mine în Dance Queen’s House. Stați cu mine pe canalul meu de YouTube pentru opt episoade cu multă distracție, pe ritmurile unor piese noi de pe viitorul meu album», a spus INNA.

Piesele obținute în cadrul Dance Queen’s House vor fi lansate sub forma unui album, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut când fanii s-au putut bucura de ”Heartbreaker”.  Albumul a inclus zece piese, printre care hiturile ”Flashbacks” și ”Maza”.

INNA a avut un an plin de succese și colaborări. Piesa „Flashbacks”, cu peste 31 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia unde s-a clasat pe locul 1 timp de 8 săptămâni consecutive în țările CSI, Turcia. Apoi a lansat „Maza” care are peste 20 de milioane de vizualizări, „Oh My God”, dar și colaborarea cu Gromee pentru „Cool Me Down”, „It Don’t Matter” cu Alok și Sofi Tukker, „Papa” cu SICKOTOY și Elvana Gjata , „Aici” cu Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes sau ”Party” cu Minelli.

Cel mai recent single ”Up” este pe locul 88 în top Shazam Global și pe locul 9 în top Dance Global.

INNA are aproape 7 milioane de subscriberi pe YouTube și peste 5,3 miliarde de vizualizări pe YouTube, numărul 6 după artiști europeni precum Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie, Little Mix.

Citește și

EXCLUSIV! Acasă la Inna! Ieri - fata modestă din Neptun, azi - star mondial și divă sexy!

Inna era arogantă de mică! Vecinii din Neptun o fac praf pe cântăreaţă