Inna, cea mai ocupată vedetă la început de an. N-a avut parte de nicio zi liberă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-ar părea că 2017 ar putea fi anul Innei. Solista va debuta şi în televiziune, ca jurată la „Vocea României Junior”. În plus, până în aprilie, are o mulţime de concerte pe care le va susţine atât în ţară cât şi în străinătate.

Inna, pe numele său din buletin Elena Alexandra Apostoleanu (30 de ani), are un început de an plin de concerte. Nu a plecat în vacanță așa cum au făcut-o ceilalți artiști și a început niul an cu un concert în capitala Azerbaidjanului, pe scena hotelului Marriott din Baku, unde a cântat şi Otilia.

Pe 6 ianuarie are primul concert din 2017 în Dubai, in Emiratele Arabe Unite, iar pe 12 ianuarie va cânta la Hard Rock Cafe din Bucureşti, primul concert pe anul acesta din România.

Pe 24 și pe 25 februarie, solista va susține două concerte la Buenos Aires, la Autonomous City din Buenos Aires, Argentina - Teatrul Gran Rex. Două luni mai târziu, adică sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 19:00, va cânta la São Paulo, în Brazilia. 

Anul acesta Inna va debuta şi  în emsiunea “Vocea României Junior”, la Pro TV, unde va fi jurată alături de Andra şi Marius Moga. Cei trei au filmat deja o parte din emisiune, audiţiile pe nevăzute, iar în această primăvară va începe emisiune. Solista mai are şi alte filmări, pentru videoclipuri sau alte emisiuni de televiziune, dar şi înregistrări pentru diferite emisiuni de televiziune. Aşa că Inna nu va avea timp de vacanţă, însă pentru a se simţi bine, își ia mama alături de ea oriunde merge în ţară şi peste hotare.  

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net