Inna, de-a dreptul seducătoare în cel mai nou clip lansat

Ultima actualizare:

    Inna
Inna

Inna revine cu un videoclip nou, filmat tocmai în însoritul Mauritius. ''Heaven'' este cel mai nou clip al solistei, în care sunt surprinse peisaje paradisiace din Mauritius.

Inna a profitat la maxim de un concert și de o vacanță în Mauritius, pentru a face o ședință foto care i-a ieșit de minune. Inna a lansat o minunăție de videoclip intitulat „Heaven”. Artista poartă nişte ţinute superbe, care îi scot în evidență formele sexy.

“Sunt foarte bucuroasă să lansez ''Heaven''. Este una dintre piesele de care chiar m-am îndrăgostit la prima ascultare şi pe care fanii mei o asteaptacu nerabdar. Este sound-ul ideal pentru vara, sper să vă bucuraţi de ea”, a declarat INNA.

Inna a susţinut anul acesta concerte în Europa, dar şi în Mexic, unde a avut turnee, concerte în faţă a zeci de mii de fani, prezenţa la radiouri şi emisiuni. În perioada următoare, va avea concerte în Europa la festivaluri din Estonia şi Finlanda, dar şi în Mexic (San Luis Potosi), unde pe 2 iulie va cânta pe aceeaşi scenă cu Steve Aoki şi Deorro, DJ renumiţi la nivel mondial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net