Inna, gest emoționant! Ce a făcut vedeta pentru o fetiță părăsită de mamă

Ultima actualizare:
Inna a intrat în direct prin telefon pentru a vorbi cu Bianca
Inna a intrat în direct prin telefon pentru a vorbi cu Bianca

Celebra cântăreață Inna a făcut un lucru emoționant pentru o fetiță din Botoșani, părăsită de mama ei. Fetița a declarat că Inna este artista ei preferată, iar vedeta i-a făcut o surpriză nemaipomenită.

Bianca a fost părăsită de mama ei la vârsta de numai trei ani, chiar în ziua de 1 iunie, așa-numită „Ziua Copilului”. Fetița a rămas în grija bunicii ei, iar de mai bine de șapte ani, aceasta nu a mai primit niciun semn de la cea care i-a dat naștere. Chipul întristat al Biancăi s-a luminat când, în platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, Inna a luat legătura cu ea și i-a făcut un cadou neașteptat.


    Inna a intrat în direct prin telefon pentru a vorbi cu Biancafoto: captură video Acces Direct
Inna a intrat în direct prin telefon pentru a vorbi cu Biancafoto: captură video Acces Direct

În direct, moderatoarea emisiunii a întrebat-o pe Bianca pe cine apreciază cel mai mult din muzica românească, iar aceasta s-a declarat foarte impresionată de Inna. Imediat, artista a intrat în direct prin telefon, iar Bianca a reușit să vorbească cu ea. Inna i-a mulțumit Biancăi pentru aprecierea exprimată și i-a promis că o va ajuta să ajungă la unul dintre concertele ei.

Voi vorbi cu echipa mea și mă voi asigura că fac tot ce pot pentru a o invita pe Bianca la concertul meu și că o vor aduce din Botoșani”, a spus artista prin telefon. Astfel, Bianca va fi adusă la București, unde se va ține concertul, pentru a putea să o vadă pe Inna cântând și pentru a vorbi cu ea. Bianca a fost foarte plăcut surprinsă, nu a mai avut cuvinte să-i mulțumească Innei, întrucât au copleșit-o emoțiile.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu