Înregistrare explozivă! Nicolae Guţă, scene porno cu amanta

Ultima actualizare:
Iulia l-a filmat pe manelist, ştiind că acesta o va părăsi
Iulia l-a filmat pe manelist, ştiind că acesta o va părăsi

Nicolae Guţă se află în continuare în mijlocul unui scandal sexual. Deşi trebuia să aibă un copil cu iubita oficială, Flori, el a avut o relaţie şi cu blonda Iulia. Aceasta a dat publicităţii imagini din timpul partidelor de sex dintre ea şi Guţă, chiar când acesta încerca să o recucerească pe Flori.

Guţă şi iubita sa, Flori, încearcă să îşi reclădească relaţia, după ce aceasta a avortat din cauza scandalurilor cu manelistul şi amanta sa, Iulia. Însă blonda, conştientă că manelistul o va trăda, i-a pregătit o surpriză: ea a înregistrat partidele de sex dintre ei şi le-a dat publicităţii, în cadrul emisiunii "Un show păcătos". 


    Iulia l-a filmat pe manelist, ştiind că acesta o va părăsicaptura Antena 1
Iulia l-a filmat pe manelist, ştiind că acesta o va părăsicaptura Antena 1

"Ce se întâmplă aici? De unde atâta iubire pe voi? O să vezi unde a fost în fiecare seară. Guţă a fost la mine în fiecare seară. El mă ţine ascuns, d-aia nu mai apar eu. Eşti un mincinos! Eu tremur de nervi acasă când văd trandafiri aici. A venit ieri dimineaţă beat acasă? mi-ai cerut un copil? Mi-ai cerut sau nu? Eu sunt singura care-i dau alinarea lui. Eu îi ofer plăcere, tu ce-i oferi: mâncare, îi speli ciorapii. Vă arăt eu acum de când nu mai face dragoste. Stai liniştită că tot el îmi creşte copilul", a spus Iulia.

În imagini, Guţă şi amanta sunt goi în pat
În imagini, Guţă şi amanta sunt goi în pat

Guţă vrea să se împace cu Flori

Guţă, în încercarea de a se împăca cu Flori, a venit cu un buchet imens de trandafir în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii lui Dan Capatos. 

"Sunt disperat. Imi doresc ca totul să fie cum era înainte între noi. Sunt conştient de faptul că am stricat lucrurile între noi. Mă aprind repede. Aş vrea să o luăm de la început. Nu te-am adus din Italia de flori de măr. Am vrut o relaţie cu tine. Eu sunt conştient de faptul că am trecum amândoi prin cele mai grele momente. Tu ai purtat acea sarcină, dar copilul a fost al amândurora. Eu cred că nu sunt cărţile date definitiv cu susul în jos. Acum, să nu crezi că mă aştept să-mi cazi în braţe", i-a spus el iubitei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net