Însărcinată în cinci luni, Jojo cere ajutorul fanilor!


    Jojo este însărcinată cu cel de-al doilea copilFoto: arhivă personală
Jojo este însărcinată cu cel de-al doilea copilFoto: arhivă personală

jojo este într-o mare dilemă. Frumoasa actriţă, însărcinată în cinci luni, nu s-a decis asupra numelui pe care îl va purta bebeluşul ei, dar a întocmit o listă cu mai multe variante. Pentru că ea a primit de la mama sa două prenume lungi, Jojo vrea ceva scurt şi cu semnificaţie, iar pentru acest lucru a cerut ajutorul fanilor pe care i-a invitat să-i dea sugestii.

Jojo (35 de ani) va deveni până la sfârşitul anului mămică de fetiţă şi recunoaşte că totul decurge diferit faţă de prima sarcină, când în pântece l-a purtat pe băieţelul ei. 

Jojo mai are un băieţel din mariajul cu Ionuţ Grama
Jojo mai are un băieţel din mariajul cu Ionuţ Grama

"Unii spun ca numele e cumva predestinat, si ca desi noi avem senzatia ca noi il alegem, cumva copilul vine pe lume cu un nume ales din alte dimensiuni. Îmi place şi teoria asta, însă eu cred că şi muncă de căutare a părinţilor sau pur şi simplu instinctul lor, contează. Pentru noi căutarea abia a început, şi fiind vorba despre un prenume pentru fetiţă, ne e cumva mai dificil de ales. Prin căutările mele s-a născut cumva o lista întreagă de nume scurte, pe care m-am gândit să o împart cu voi, pentru că toate sunt nume mai puţin întâlnite. Am uitat să va spun că mie îmi plac numele scurte, poate şi din cauză că părinţii mei mi-au ales două prenume lungi: Cătălina Alexandra. Aşadar, sunt în căutarea unui nume magic şi scurt pentru zânuţă. Care să fie uşor de reţinut, însă care să îmi pară mie extrem de potrivit pentru ea", a scris actriţa. printre numele agreate de actriţă se numără: Lenya, Lara, Ariana, Arina, Sia, Chloe, Catia, Thea, Ania, Dunia, Raisa, Petra, Arya, Frida, Elina, Erika, Tereza, Uma, Zada şi Arisa. 

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
vedete jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
maxresdefault jpg
cub Costin Craioveanu png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul