INTERVIU Adina de la Heaven, schimbări majore: «Am luat-o de la zero de câteva ori în viața asta»

Fiica Adinei și a lui Glance, ireala de frumoasă
Fiica Adinei și a lui Glance, ireala de frumoasă

Adina Postelnicu (40 ani) din trupa Heaven este o mămică model. Este fascinată de fetița ei de aproape un an, micuța Zaynab, de care este aproape nedespărțită. În curând, artista se va muta cu familia ei în casă nouă, intenționează să își facă un nou business, ca să aibă o soluție de back-up pe lângă muzică, și se ocupă îndeaproape de condiția ei fizică pentru că își dorește să mai slăbească 3 kilograme din cele acumulate după naștere. Despre toate acestea, Adina a povestit pentru Click!

 • Click!: Adina, cum ești tu ca mămică? Cât de tare te-a schimbat acest “job”?

Adina Postelnicu: Încerc să nu fiu genul ăla de mamă care sufocă copilul. Uneori îmi iese, alteori…nu. Am descoperit că pot avea toată răbdarea din lume, că 5-6 ore de somn îmi sunt suficiente, că țipetele nu mă mai deranjează. Într-un cuvânt pot spune că abia acum am devenit o femeie înțeleaptă în adevăratul sens al cuvântului.

Adina Postelnicu și Glance sunt împreună din 2014
Adina Postelnicu și Glance sunt împreună din 2014
 • Cum este Zaynab? E cuminte sau ți-a dat programul peste cap?

Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai cuminte copil. Clar că viața mea este complet schimbată, prioritatea fiind ea. Nu știu dacă pot să numesc nebunia asta de acum (pandemia) noroc, dar acum tot timpul meu îi este dedicat ei. În alte condiții, probabil că aș fi fost mult pe drumuri, multă muncă la birou. Am experiența primelor 6 luni din viața ei în care asta am făcut. Cu ea în brațe vorbesc la telefon ore întregi, făceam contracte și multe altele. Când avea 3 săptămâni am plecat deja la primul concert în Moldova. Nu mi-a fost deloc ușor să fac 700 km în aceeași zi. Ideea de a rămâne peste noapte acolo fiind exclusă din start. Facturile nu țin cont de ce se întâmplă în viața ta.

 • Te ajută și Glance cu fetița? Cum v-ați împărțit sarcinile?

Mă ajută destul de mult și el. Îi face băiță, o schimbă, o adoarme. De când am născut m-am mutat cu mama și cu sora mea. Aveam nevoie de ajutor profesionist. Îți dai seama că nu știam să fac nimic și aveam două mâini stângi la început. În curând vom sta din nou împreună. Sper că luna viitoare să fie și căsuța noastră gata. Când vreau 2 ore doar pentru mine, să merg la un salon sau la cumpărături, rămâne cu el. Sunt singurele momente în care lipsesc de acasă. 


  Fiica Adinei și a lui Glance, ireala de frumoasăfoto: arhivă personală
Fiica Adinei și a lui Glance, ireala de frumoasăfoto: arhivă personală
 • Care este povestea numelui micuței?

Am decis ca fiecare să-i aleagă câte un nume. Eu mereu am spus că dacă voi avea o fetiță o voi numi Maria. Sfânta Maria este protectoarea mea și în semn de recunoștință, îi poartă numele. Zaynab în traducere din limba arabă înseamnă darul prețios al tatălui. Când mi-a spus că așa a decis să o numească, am plâns.

 • Cât te-ai îngrășat în timpul sarcinii și câte kilograme ai reușit să dai jos până acum? Ții vreo dietă anume sau ai acum un meniu bine stabilit?

M-am îngrășat 18 kg. Mai am de dat jos 3 kg. Nu am ținut diete, pentru că alăptez. Am mâncat sănătos. Nu am vrut să mă înfometez. În schimb am alocat sportului 2 - 3 ore pe săptămână. Asta de vreo 4 luni încoace.

Adina spune că vrea să mai slăbească 3 kg
Adina spune că vrea să mai slăbească 3 kg
 • Ai înființat un ONG, alături de o prietenă, din câte am văzut, cu scopul de a oferi consultanță și servicii femeilor abuzate verbal și fizic de parteneri! De unde ți-a venit această idee? Ai avut cazuri în familie?ONG-ul nu este încă înființat. Dar va fi în viitorul apropiat. Din fericire, nu am avut astfel de cazuri în familia mea, dar povestea prietenei mele care a trecut printr-o astfel de relație...m-a făcut să vin cu această idee. Ea fiind cu atât mai mult medic psihiatru. Chiar poate ajuta multe femei în situația ei. Mă bucur din tot sufletul că a fost foarte deschisă la propunerea mea. Și o voi ajuta pe cât de mult pot în acest demers. Din păcate văd în jurul meu (chiar și în  anturajul meu) multe cazuri de acest fel. Sper să le putem fi de ajutor.
 • Cât de tare te-a afectat criza și pandemia pe partea artistică, muzical vorbind!

Din păcate, industria muzicală abia mai respiră. Ca și colegii mei, am fost la fel de afectată. Nu mai vorbesc de faptul că și firma pe care o dețin este una de organizare de evenimente. Ne rugăm la Dumnezeu să treacă nebunia asta, să fim sănătoși și să ne reluăm activitatea.

Mama și sora ei îi sunt de real ajutor
Mama și sora ei îi sunt de real ajutor
 • Știu că te-ai și mutat în casă nouă!

Cât despre casa nouă…e aproape gata. Mai avem câteva lucruri de făcut. Sper ca luna viitoare să fim mutați în casă nouă.

 • Te-ai gândit să faci și altceva pe lângă muzică, până își mai revine piața?

Momentan mă gândesc la un alt business. Sunt în căutare de spațiu pentru a-mi deschide un magazin alimentar. De-a lungul timpului am avut tot felul de afaceri și nu mă sperie ideea de a mă reinventa. Am luat-o de la 0 de câteva ori în viața asta. Important este să fim sănătoși!

Citește și:

Adina de la Heaven: «Am născut natural, deși medicii m-au avertizat că există riscuri. Am țipat cât am putut»

Tatăl mort i-a spus în vis că va avea o fetiță. Adina de la Heaven, sarcină-miracol la 40 de ani

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
simona gherghe jpg
Chefi la Cutite Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1 Sursa  Instagram jpg
loredana groza jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
cub claudia patrascanu gabi badalau png