INTERVIU Adrian Nartea: "Primesc zilnic mesaje de la bulgăroaice". Cum a ajuns actorul din "Vlad" sex-simbol la vecini


  Adrian Nartea, protagonsitul din "Vlad"foto: PRO TV
Adrian Nartea, protagonsitul din "Vlad"foto: PRO TV

Interpretul lui "Vlad", din serialul cu același nume, Adrian Nartea (39 de ani), are mare succes în Bulgaria, acolo unde producția în care joacă este difuzată și are mare succes. L-am întâlnit pe Adi la evenimentul de lansare al emisiunii "Imperiul Leilor", acolo unde a fost maestru de ceremonii și unde am aflat mai multe detalii despre cariera lui, dar și de viața particulară, căci în curând va deveni tată pentru a două oară.

 • Click!: Ce mai faci, Adi Nartea? Nu ne-am văzut de astă-vară, de la lansarea cărții lui Jesus del Cerro, regizorul "Vlad".

Adrian Nartea: Am venit pe aici, să zicem că ajut noile proiecte, dacă pot, în așteptarea filmărilor de la "Vlad". Ajut emisiunea  "Imperiul leilor". Nu am voie să povestesc dar mă veți vedea la emisiune.

 • Am observat că acum faci ravagii în Bulgaria cu "Vlad", alături de colegii tăi.

Chiar da. De când a început difuzarea acolo au reușit bulgarii să mă contacteze în toate felurile. Zilnic am mesaje de la bulgari și de la bulgăroaice. Am făcut și interviuri via zoom cu BTV-ul. Este hit. Mi-au spus că ratingul serialului în Bulgaria este mai mare ca orice emisiune făcută la ei.

 • Vei merge și în Bulgaria?

M-au invitat, însă din cauza pandemiei n-am putut să merg și am făcut interviuri online. Îmi e frică în momentul acesta, pentru că o să fiu recunoscut și în Bulgaria, la fel de mult ca și în România. Mai urmează Coreea de Sud, pentru că și acolo o să fie difuzat "Vlad" și să vedem unde se mai difuzează.

 • La ei este încă la început, însă la noi ce se întâmplă?

Încă așteptăm să vedem ce se întâmplă cu filmările. Nu putem filma în pandemie. Fiind un proiect atât de mare și atât de valoros, practic resursele sunt foarte mari. Și atunci riscurile din nou sunt foarte mari. Și cumva pandemia asta ne-a oprit pentru a avea un produs de calitate pe care noi vrem să-l continuăm. Dar nu știm care este deznodământul.


  Adrian Nartea, Alina Ferinceac și fiica lor, Mara. Curând vor fi 4foto: Instagram
Adrian Nartea, Alina Ferinceac și fiica lor, Mara. Curând vor fi 4foto: Instagram
 • Ce-ți fac fetele? Te pregătești să devii tată a două oară...

În scurt timp va avea loc, cam o lună, la începutul lui martie. Suntem destul de antrenați cu cealaltă, care are cinci ani. Abia aștept, e un nou capitol. Știi, dacă pandemia asta ne-a schimbat comportamentul, știi zicala aia cu "Doamne ajută", eu o să zic de acum înainte - "doamnele ajută".

 • Ați cumpărat tot ce aveți nevoie?

În principiu da, însă sunt lucruri care au rămas de la Mara. Masă de înfășat, pătuțul și chestii de genul acesta. Am trecut o dată prin asta și suntem antrenați, nu știm dacă mai stăm noaptea să vedem dacă respiră sau nu. Asta-i panica părintelui în primele săptămâni.

 • Alina, soția ta, are pofte, te trimite noaptea să-i iei ceva?

A avut perioade și perioade. Dar nu a fost extraordinar de pofticioasă. Uneori i se făcea rău și dacă bea apă, dar a trecut. Acum, singurul impediment este că burtica și fetița sunt măricele, fetița vrea să iasă, și e mai greu.

 • Tu mai ai timp pentru tine?

Mă duc în continuare la squash, fac sport.

 • Ți-ai luat mașină nouă...

Da, e o colaborare. Eu am vrut să-mi iau mășină nouă, dar am zis de ce să nu profit că cei de la firma de mașini vor să colaboreze și eu vreau să lucrez cu ei și cumva ne-am înțeles atât de bine, că am ajuns la un consens. Mașina asta e tare, pentru familie mărită e bună.Ți-ai rezolvat problemele cu banii, acum un an ai rămas fără cash-ul de pe card.Da, treaba cu hakuiala din primăvară, acum un an, s-a concretizat acum o lună și ceva când DIICOT-ul și-a făcut treaba. Am fost câțiva oameni lăsăți fără bani. Oamenii au fost reținuți și de-abia după aceea am putut să dezvăluim tot. S-a întâmplat când a debutat pandemia, prin mai. Pentru că nu mă puteam deplasa la sediu să rezolv totul.

 • Alte oferte în afară de serial? O să fii mai mult acasă după ce naște soția ta?

Ar fi complicat acum. Vreau să fiu cât de mult acasă, însă acum obligat voi fi. Facem baie, înfășat. Acum renovăm, nu ne mutăm, dar facem să fie bine pentru când va veni Petra, și vom fi cinci și cu Brioche, cățelul.

Citește și:

Adrian Nartea din serialul «Vlad» se camuflează când iese la mall. De ce fuge de fani

Cum s-a schimbat viața lui Adrian Nartea după serialul «Vlad»: «Voiam să-mi iau fetele şi să ne mutăm»

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1 Vila cluj jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
cub vica blochina png
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png