INTERVIU Alin Sălăjean, despre chinurile din junglă și fericirea de acasă: "Am fost singurul concurent care purta verighetă"


  Diana și Alin Sălăjeanfoto: Instagram
Diana și Alin Sălăjeanfoto: Instagram

"Mă doare carnea pe mine când mă gândesc la ea!”, acestea au fost cuvintele cu care războinicul Alin Sălăjean (35 de ani) i-a impresionat chiar și pe susținătorii Faimoșilor la „Survivor România”. Războinicul din Cluj a fost pur și simplu copleșit de dorul frumoasei sale soții sale, Diana, pe tot parcursul competiției, fiind singurul care a stat cu verigheta pe deget. Odată întors acasă, războinicul face declarații șocante și spune, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click !, că nu are nimic împotriva faptului că soția lui, Diana, este fan declarat al lui Zannidache, din echipa Faimoșilor. Ba, mai mult, chiar este dispus să le facă cunoștință!

 • Click!: Ce a însemnat pentru tine experiența Survivor România? Cum te-a marcat ca om? Ce limite ai reușit să depășești?

Alin Sălăjean: Când am plecat am simțit că trebuie să schimb câteva lucruri la mine ca om. Având liniște, neavând tehnologie, m-am analizat din toate punctele de vedere și mi-am dat seama că trebuie să rezolv câteva probleme. Nu știam să încasez lucrurile negative, mă consumau foarte mult. Acum știu să încasez, să gestionez părerile negative și am venit mai modest decât am plecat. Am fost atacat și reacțiile mele au fost pline de iubire. M-am întors mai umil, în sensul bun al cuvântului. Am depășit multe limite. Multă lume nu știa că aveam frică de avion, mergeam și în concediu cu mașina. Am învins frica în momentul în care am pășit în aeroport. Eu nu stăteam la soare, pentru că aveam pielea mai sensibilă, am depășit frica de soare.

 • Ai fost concurentul care a suferit poate cel mai tare din cauza dorului de soția ta. Îți pare bine că ai ajuns mai devreme acasă?

Da, este adevarat. Am fost singurul concurent de acolo care purta verighetă, dintre cei căsătoriți. Fără ea pe deget nu știam dacă o să rezist. Mi-a fost foarte greu fără soția mea, m-a durut carnea pe mine, dar nu mă bucur că am venit mai devreme acasă. Îmi doream să ajung până în finală și, de ce nu, cu premiul cel mare în mână.


  Alin și Diana Sălăjean, în studiourile Kanal Dfoto: Kanal D
Alin și Diana Sălăjean, în studiourile Kanal Dfoto: Kanal D
 • Și la tine au fost probleme de ordin medical care te-au împiedicat să continui competiția. Ai declarat că puteai ajunge în scaunul cu rotile dacă nu te operai. Cum stai acum cu sănătatea?

Nu am apucat să îmi fac încă o serie de analize amănunțite. Am răspunsul cu ce problemă am la spate din Republica Dominicană, am toate investigațiile medicale făcute acolo. Spatele mă mai deranjează, am apelat la ajutorul unui maseur, care mi-a spus ce am voie să fac și ce nu. Sunt pe picioarele mele, nu m-am mai blocat și sper să nu ajung la operație. Țin cont de recomandările medicilor.

 • Cine crezi că va câștiga competiția? Se tot vorbește de strategii care se fac la ambele echipe. Așa e?

Da, se fac strategii, este un joc de strategie și nu pot fi condamnate persoanele care sunt acolo. Tocmai de aceea eram foarte calm în multe situații în care eram atacat. Eu am înțeles care sunt regulile jocului, am înțeles că pot fi bârfit oricând, pot fi spuse neadevăruri. Eu aveam puterea cuvintelor mele, dar decizia este la publicul din România. Am mers pe linia mea și publicul din România discerne cine are dreptate și cine nu. Dar nu trebuie condamnat nimeni, pentru că își fac strategii.

 • Care a fost cel mai greu moment al tău în junglă? Cum te-ai adaptat la condițiile grele de trai?

Cel mai greu moment a fost când ieșeam seara din mare, după ce mă spălam după un joc, și nu aveam cu ce să mă șterg. Mă ștergeam cu una dintre perechile de lenjerie intimă. E greu să trăiești câteva săptămâni cu câteva articole vestimentare pe care le spălai, dar fără detergent. Frigul care era noaptea era greu de îndurat, dormitul pe scândură, lipsa unei perne... În prima săptămână m-au terminat, dar m-am obișnuit cu ele.


  Alin Sălăjean a fost eliminat de la Survivor 2021. Decizia i-a aparținut mediculuifoto: Kanal D
Alin Sălăjean a fost eliminat de la Survivor 2021. Decizia i-a aparținut mediculuifoto: Kanal D
 • Unde ți s-a părut mai dificil, pe traseu sau în junglă, unde aveai de înfruntat lipsa condițiilor și a mâncării?

Nu se pot compara. Mergeam la traseu cu zâmbetul pe buze, abia așteptam concursul. Traseele pentru mine erau o bucurie. Mie îmi era greu în junglă, acolo erau condiții austere din toate punctele de vedere. Când aveam zile libere, gândul și dorul pentru cei de acasă erau sfâșietoare.

 • Ți-ai făcut prieteni în junglă? Dar dușmani?

E mult spus dușmani. Eu m-am întors de la „Survivor România” cu sufletul împăcat, nu consider pe nimeni dușmanul meu. Nu-i consider nici prieteni, pentru mine cuvântul prieten are o greutate enormă. Îi consider oameni cu care voi ține legătura, dacă și ei vor dori. Am legat prietenii în primul rând cu Albert și cu Lucian, căruia îi doresc însănătoșire grabnică.

 • Soția ta a declarat că e fan Zannidache. Ești gelos?

La noi în căsnicie gelozia este la un nivel minim. Eu o susțin pe Diana în ceea ce spune. Dacă îi place de Zannidache în continuare, când va veni acesta acasă, o să îi pun în legătură să se cunoască, pentru că am discutat cu acesta că vom ține legatura. Dacă mă acceptă și pe mine la o eventuală cafea, voi merge, dacă nu, nu va fi o problemă. Nu sunt gelos.

Citește și:

Survivor 2021. Cine e Alin Sălăjean, poreclit "Buturuga mică", și care e legătura lui cu Antena 1

SURVIVOR 2021. Cum arată femeia după care plânge Războinicul Alin Sălăjean! "Mă doare carnea pe mine de dor". Reacția Dianei

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
cub kamara png
caine furios jpeg
sex jpg
couple 7353748 1920 jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina