INTERVIU Amna, prima eliminată de la "Survivor 2021", despre chinul din junglă și dorul de copil. Ce spune despre Faimoși

Ultima actualizare:

  Amna a divorțat în 2019 de soțul ei, Cristi Mușat, după 9 ani de mariajfoto: arhivă personală
Amna a divorțat în 2019 de soțul ei, Cristi Mușat, după 9 ani de mariajfoto: arhivă personală

Două săptămâni, atât a durat aventura Amnei la „Survivor România”! Amna a fost prima concurentă eliminată de la Survivor, iar după o perioadă petrecută în Republica Dominicană, din cauza unor probleme de sănătate, artista s-a întors în România. Amna a mărturisit că are probleme mari cu bila și urmează să se opereze, în curând. Vedetei i-a fost extrem de dificil să stea departe de fiul ei, David Cristian , care va împlini șapte ani pe 12 august. Solista ne-a vorbit deschis despre aventura de pe insulă, dar și despre conflictele din interiorul echipei Faimoșilor, într-un interviu exclusiv, pentru Click!

 • Click!: Amna, ce a însemnat pentru tine experiența „Survivor România”? Ce anume te-a determinat să iei decizia de a pleca în junglă?

Amna: Pentru mine, „Survivor România” a reprezentat o mare provocare. Experiența aceasta mi-a adus foarte mult echilibru, cu toate că poate să pară incredibil. Am avut timp să stau cu mine și să mă liniștesc, să văd lucrurile mult mai limpede. Mi-am invins și niște frici, m-a făcut să mă mobilizez mult mai bine. Cu siguranță a fost o experiență benefică pentru mine.

 • Aveai probleme de sănătate (cu bila) dinainte de a pleca de acasă. Cu toate acestea, ai cerut voie medicului să pleci. De ce ai riscat?

Medicul meu mi-a spus că pot pleca la „Survivor România” fără nicio problemă. Bila trebuia scoasă la un moment dat, dacă mă hotăram să efectuez aceasta intervenție chirurgicală, pentru că aveam niste chisturi. Eu nu am avut o criză de bila la „Survivor România”, a fost vorba de o bacterie de la care am avut durerile de stomac.

 • Înțeleg că va trebui să te operezi. Când anume?

Mă operez, pentru că îmi doresc să nu mai am probleme din cauza bilei niciodată, e o chestiune cu care m-am confruntat înainte de Dominicană. Eu nu mă operez acum pentru că s-a întâmplat ceva cu bila mea cât am fost la „Survivor România”, trăiam cu această problemă, acele chisturi de care spuneam.

 • Care au fost cele mai grele experiențe din junglă? Cele din concurs sau condițiile precare de trai?

Ambele au fost experiențe dificile. Concursul nu este asa de ușor cum pare din fața micilor ecrane, traseele sunt foarte dificile. Iar condițiile sunt foarte grele, nu există nimic din confortul din România.

 • Te așteptai să ieși prima din concurs?

Niciodată nu m-am gândit a câta voi ieși din concurs. Am spus "Facă-Se Voia Ta!", cum vrea Dumnezeu, doar să fiu bine.

 • Cum caracterizezi echipa Faimoșilor? Începuse să se impună cineva ca lider în echipa voastră?

Faimoșii sunt o echipă foarte puternică, cu oameni foarte orgolioși și ambitioși, care au și alte abilități în afară de cele artistice. Și artiștii sunt buni la probele sportive.

 • Ai legat o prietenie cu cineva anume de acolo?

Da, cu foarte mulți oameni de acolo, cu Majda, Simona Hapciuc, Culiță, Jador, Costi Ioniță, Roxana, Elena. Sunt oameni frumoși și pot spune că îmi sunt prieteni.


  Amna (dreapta), alături de colegii ei, Faimoșii de la Survivor 2021foto: Kanal D
Amna (dreapta), alături de colegii ei, Faimoșii de la Survivor 2021foto: Kanal D
 • Cât de unită este de fapt echipa Faimoșilor? S-a spus că există multe orgolii între voi, că sunteți prieteni doar de fațadă. Așa este? Și tu ai avut o surpriză din partea lui Zannidache, cel care te-a criticat. Cum comentezi?

Este o echipă, într-adevăr, cu multe orgolii, dar mi se pare mult mai ok să fii ambițios, decât să nu ai această dorință de a învinge. Nu comentez reacția lui Zannidache, este părerea lui. Când s-a enervat pe mine că nu făceam acoperișul, de fapt era al treilea pe care încercam să-l facem. Culiță, Jador și Costi mi-au spus să nu car lemne în ziua respectivă, pentru că îmi era foarte rău, și oricum eram siguri că tot ne va ploua. Zannidache nu știa că noi nu credeam în proiectul lui și s-a enervat foarte tare, mie îmi era foarte rău și din acea zi starea mea de sănătate s-a deteriorat treptat.

 • Cine crezi că merită să câștige? Care crezi că e cel mai de temut concurent, respectiv concurentă?

Eu îi susțin pe toți colegii mei și sper să câștige cel mai bun.

 • Ești mămică, cât de greu a fost să stai fără copilul tău? Cine a rămas cu el acasă?

Incredibil de greu a fost. A rămas cu părinții mei și cu tatăl lui. A fost cel mai dificil lucru pe care l-am făcut, să stau departe de David. M-am gândit încontinuu la el și mi-am dat seama că sunt lucruri pe care le poți face în viață și lucruri pe care nu le poți face. Eu nu pot să stau departe de copilul meu prea mult timp. N-am fost departe de el mai mult de patru-cinci zile de când este el. A fost o provocare foarte, foarte grea să mă despart de el pentru un timp mai îndelungat.

 • Vei scoate în curând o piesă? Are legătură cu experiența din junglă?

Momentan nu, dar chiar am vorbit cu Costi Ioniță și ne dorim să facem o piesă cu Jungla.

 • Ce frici ți-ai învins în această competiție ?

Înainte îmi era foarte frică de șobolani, tarantule, șopârlițe, de zbor. Am învins toate aceste frici, urmează să învăț să înot, pentru că îmi doresc să fac acest lucru pentru mine, voi continua cursurile. Jungla și-a făcut treaba, am revenit în țară mult mai echilibrată, liniștită, sigură pe mine.

A divorțat după 9 ani de căsnicie!

În vara lui 2019, Amna (pe numele ei adevărat Andreea Cristina Mușat) a trecut printr-o perioadă dificilă a vieții ei, asta după ce vedeta s-a văzut nevoită să pună stop mariajului cu fostului ei soț, Cristi Mușat, și să o ia de la capăt. Amna și-a anunțat divorțul după mai bine de 12 ani de relație și 9 de căsătorie. Se pare că ruptura dintre ei se produsese cu un an în urmă, când amândoi au decis să se axeze pe cariera profesională. Asta după ce, el i-a fost la fiecare pas alături artistei încă de când s-au cunoscut. Cristi a cerut-o pe Amna de nevastă, pe când se aflau într-o vacanţă, în Egipt, după mai mulți ani de relaţie. În 2014, Amna devenea pentru prima dată mămică şi era în culmea fericirii. Fiul lor, David Cristian va împlini șapte ani pe 12 august.

Citește și:

Daniela, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, declarații în premieră. Cum a cucerit-o Faimosul pe tânăra care îl face tătic

SURVIVOR 2021 Amna s-a întors cu probleme mari din Republica Dominicană! Artista se operează! „Am luat o bacterie de acolo”

SURVIVOR 2021. Povestea de dragoste dintre Cătălin Moroșanu și soția lui: "Ne-am cunoscut în tren. Ea avea 16 ani"

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg