INTERVIU Ana-Maria Ababei nu va mai vorbi cu Lesko după «Fermă»: «Voi alege să am lângă mine doar oameni de calitate»


  Ana Maria Ababei a participat, în 2015, și la "Vocea României", în echipa lui Smileyfoto: PRO TV
Ana Maria Ababei a participat, în 2015, și la "Vocea României", în echipa lui Smileyfoto: PRO TV

Ana-Maria Ababei (25 de ani) este cea mai nouă concurentă ieșită din reality-show-ul "Ferma: Orășeni versus săteni", alături de actorul George Piștereanu. Bruneta cu ochi ca de păpușă ne-a acordat primul interviu exclusiv și nu s-a ferit să își arate dezamăgirile.

 • Click!: Ana-Maria, ești nou ieșită din reality-showul "Ferma: orășeni versus săteni". Cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

Ana-Maria Ababei: Sinceră, onestă, sufletistă, ambițioasă, optimistă. Așa e omul Ana-Maria Ababei.

 • Tu ai participat și la "Vocea României". Ce ai făcut după acel concurs? Te-ai dedicat muzicii populare?

M-am bucurat de o experiență extraordinară la "Vocea României". Acolo am cunoscut oameni frumoși și talentați, de la care am avut ce învăța. Eu cântam tot muzică populară și înainte de participarea la "Vocea Românei", dar acolo am avut ocazia de a încerca și un stil muzical nou. După această experiență m-am bucurat de realizări din ce în ce mai frumoase, printre care și lansarea primului meu album de muzică populară, “România-i țara ta”.

 • $reperio-raw:%22%3Ciframe%20allow%3D%5C%22accelerometer%3B%20autoplay%3B%20clipboard-write%3B%20encrypted-media%3B%20gyroscope%3B%20picture-in-picture%5C%22%20allowfullscreen%3D%5C%22%5C%22%20frameborder%3D%5C%220%5C%22%20height%3D%5C%22315%5C%22%20src%3D%5C%22https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2F2yR72Q-8yZE%5C%22%20width%3D%5C%22560%5C%22%3E%3C%2Fiframe%3E%22$
 • Cum de ai participat la reality-show-ul "Ferma: orășeni versus săteni"? Ai urmărit celelalte sezoane din "Ferma vedetelor"?

Am fost încântată de acest proiect încă de la început. Știam că cei din echipa ProTv sunt oameni faini, profesioniști, așa că am zis “da” și m-am simțit onorată pentru faptul că am fost aleasă dintr-o listă numeroasă de posibili participanți. Deși nu știam ce mă așteaptă acolo și nici nu mai avusesem înainte vreo experiență similară, am acceptat provocarea cu bucurie!

 • Cât ai slăbit în emisiune?

În prima perioadă cred că am slăbit în jur de 3-4 kg, după care m-am îngrășat. Ghici de la ce! De la mămăligă! Mâncam dimineața, la prânz și seara mămăligă! Multă mămăligă!

 • De cine ți-a fost cel mai dor cât ai fost plecată departe de casă?

Cel mai mult mi-a lipsit mama. Doamne, câtă nevoie aș fi avut de îmbrățișarea caldă a mamei sau de sfatul ei bun în anumite momente tensionate din fermă. Cred că mi-ar fi dat multă putere! Totodată, mi-a lipsit și fratele, iubitul și prietenii.

 • Ai o relație, ți-a fost dor de partener?

Da, am o relație frumoasă și mi-a fost foarte dor de iubitul meu! Ce bine era dacă ar fi fost acolo, cu mine! Cu siguranță m-ar fi ajutat să văd mult mai repede și mai clar anumite lucruri.

Ana Maria Ababei și Elena Chiriac
Ana Maria Ababei și Elena Chiriac
 • Cu cine vei păstra legătură după terminarea emisiunii? Există cineva cu care nu vei mai vorbi?

Ca de fiecare dată, voi alege să am lângă mine doar oameni de calitate. Vă zic și cu cine nu voi mai vorbi după terminarea emisiunii, dar numai dacă promiteți că scrieți cu litere mici, ca să nu fie sesizabil. Anna Lesko.

 • Ce ai făcut prima oară când ai ieșit din Fermă?

Mi-am luat mașina și am plecat direct spre Constanța, la iubitul meu. Am oprit în prima benzinărie și mi-am luat cafea și ciocolată. A fost tare ciudată senzația. Parcă nu mai știam să conduc... mă minunam când vedeam mașini pe stradă. După ce am ajuns, nu puteam să dorm. Mâncam tot ce pofteam și parcă mă așteptam în orice moment să apară Cristi Bozgan și să merg la un antrenament. A doua zi dimineață, m-am ridicat din pat pe la 7:00 cu gândul că trebuie să mulg vaca. Și povestirile pot continua... concluzia? M-a sălbăticit un pic ferma!

 • Te-a călcat vaca pe picior, cum te simți?

Acum mă simt foarte bine. Deși m-am întors acasă plină de vânătăi, cu degetul umflat de la incidentul cu vaca, cu dureri de spate....nimic nu a mai contat. Momentul revederii cu cei dragi a șters totul cu buretele.

 • Ce planuri ai pentru următoarea perioadă?

Momentan mă ocup de școala mea de muzică, AMA Music School, care e un proiect de suflet. Am copii atât de frumoși și talentați cu care împart toate cunoștințele muzicale pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, iar evoluția lor mă împlinește! Totodată, mă ocup și de cariera solo. Lucrez la noi proiecte și în curând voi lansa o nouă melodie, intitulată “De la țară am plecat”. Vă invit să dați un subscribe pe canalul meu de Youtube! Acolo veți putea fi la curent cu toate noutățile muzicale! Mulțumesc pentru acest interviu, Click! Vă pupă Ababei!

Ana-Maria Ababei a declarat că nu decizia Annei de a o trimite la duel a fost motivul supărării ei, ci atitudinea acesteia. Ana Maria Ababei a dezvăluit că nu consideră că afecțiunea Annei Lesko față de ea a fost una reală. "Am impresia că afecțiunea Annei Lesko nu a fost reală. Cel puțin nu a fost atât de reală cum a fost a mea pentru ea. M-a dezamăgit tare Anna și nu pentru că m-a trimis la duel ci pentru comportamentul față de mine. După Anna Lesko, la acest clasament al dezamăgirii, urmează vreo 15-20 de locuri libere, abia apoi următorii din Fermă”, a declarat Ana Maria Ababei și la "Vorbește Lumea" (PRO TV)

Citește și:

Cine este Ana Maria Ababei, de la Ferma. Și-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani

INTERVIU Anna Lesko, despre "Fermă", aparițiile sexy și viața de mamă: «Adam este cel mai sensibil subiect pe lumea asta»

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png