INTERVIU Anca Androne din "Adela", pe val și în carieră, și în amor. "Suntem împreună de vreo 30 de ani". Soțul ei a jucat în Harry Potter

Ultima actualizare:

    Anca Androne și soțul ei, Emil Hoștinăfoto: Antena 1 și Eduard Enea / Adevărul
Anca Androne și soțul ei, Emil Hoștinăfoto: Antena 1 și Eduard Enea / Adevărul

Fanii serialului "Adela", care s-a bucurat de succes la Antena 1, au remarcat-o, cu siguranță, pe Anca Androne (47 de ani), cea care i-a dat viață Deliei, unul dintre personajele negative din producție. Ne-am bucurat să o întâlnim la Premiile Gopo pe frumoasa actriță, care a jucat în mai multe producții autohtone sau internaționale, și care acasă un soț care a jucat în Harry Potter. Iată ce am aflat despre ea!

  • Click!: Bună, Anca! Ai câteva filme făcute cu echipe de afară. Cum a fost să joci împreună cu actori străini?

Anca Androne: Nu foarte multe, dar am câteva. Am interacționat cu niște actori care au jucat în Franța mai mult. De exemplu, cu Tchéky Karyo în "Jacquou le croquant" și "Le père Goriot". A filmat trei filme franțuzești în România și el a fost în toate, iar eu am luat probele. Meseria asta nu se face diferit afară, se face la fel. Condițiile sunt altfel, la fel și contextul. Ești pus într-un context cu vizibilitate mai mare sau mai mică, meseria este aceeași.

  • De când ai apărut în serialul "Adela", de la Antena 1 te oprește lumea pe stradă?

Nu prea am ieșit pe stradă. Am muncit foarte mult, locuiesc în afara Bucureștiului, mă ia mașina din fața casei sau plec eu cu mașina la filmare, căci filmăm la Snagov. Deci nu prea apuc să ies din casă. Și când vin acasă ma ocup de fetiță, cam asta-i viața mea.


    Anca Androne, la Premiile Gopofoto: Instagram
Anca Androne, la Premiile Gopofoto: Instagram
  • Câți ani are? Nu prea știu nimic de statutul tău actual.

6 ani. Sunt căsătorită cu Emil Hoștină (45 de ani) actor, și suntem împreună de vreo 30 de ani.

  • Puștoaiaca nu vrea să se facă și ea actriță?

Lara este prea mică. Ea vrea să se facă balerină, iar eu sper să se facă IT - ist. Nu vreau să o încurajez, dar nici să o descurajez dacă vrea să facă zona asta artistică, dar o să o pregătesc. Trebuie să ai un psihic puternic dacă vrei să faci meseria asta, nu-i ușor de trecut prin viață alături de ea.

  • Cum a fost să joci rolul Deliei Drăghici, una din "maleficele" din serialul "Adela"?  

E un rol pe care eu l-am exersat, e un rol negativ pe glam. Mă bucur foarte tare că am destulă libertate în a exersa lucruri. Noi, cu toții, încercăm să exersăm, să ne aducem contribuția, ca și la teatru, de altfel. Textul să devină un pretext al lucrului.

  • Ai mai jucat un astfel de rol?

Un rol negativ am avut în "Crimă și pedeapsa" (Dostoievski), la Bulandra. Și am mai jucat într-o piesă, dar în film, nu.

  • Cu cine te înțelegi cel mai bine de la filmări?

Știu că toată lumea zice asta, dar e o echipă foarte bună, minunată de actori și o echipă de creație la regie foarte cool și niște tehnicieni neașteptat de volubili, loiali, care vin la muncă cu drag.

  • Ai filmat pentru sezonul doi din "Adela" și știm că mai urmează...

Suntem la jumătatea sezonului doi și este posibil să se facă și sezonul trei.


    Emil Hoștină, în serialul Deutschland 89foto: Profimedia
Emil Hoștină, în serialul Deutschland 89foto: Profimedia

Actorul Emil Hoștină, roluri importante la Hollywood

Până la 45 de ani, Emil Hoștină a jucat în multe producţii importante de la Hollywood, printre care "Barbarians Rising", “Harry Potter and the Deathly Hallows”, “The Zero Theorem”, “Anacondas: Trail of Blood”,The Borgias, The Imaginarium of Doctor Parnassus, Ondine etc. Iată ce ne povestea Emil Hoștină, într-un interviu, despre munca la producția Harry Potter: "Pentru mine a fost un soi de masterclass. Am avut realul privilegiul de a-i vedea la lucru pe Alan Rickman, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter. O poziţie privilegiată, pentru că nu aveam mare lucru de făcut, iar noi în film numim asta figuraţie specială. Am stat şi am văzut meşteşug, cum lucrează, cum interacţionează cu personajele lor. Harry Potter a fost un produs de marcă. (n.r. Hoştină a fost în film “Devorator al Morţii”)".

Citește și:

Anca Androne, malefica din serialul "Adela", a jucat cu Monica Bellucci, Charles Aznavour și David Hasselhoff

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net