INTERVIU Anca Androne din "Adela", pe val ╚Öi ├«n carier─â, ╚Öi ├«n amor. "Suntem ├«mpreun─â de vreo 30 de ani". So╚Ťul ei a jucat ├«n Harry Potter

image
Anca Androne ╚Öi so╚Ťul ei, Emil Ho╚Ötin─âfoto: Antena 1 ╚Öi Eduard Enea / Adev─ârul

Fanii serialului "Adela", care s-a bucurat de succes la Antena 1, au remarcat-o, cu siguran╚Ť─â, pe Anca Androne (47 de ani), cea care i-a dat via╚Ť─â Deliei, unul dintre personajele negative din produc╚Ťie. Ne-am bucurat s─â o ├«nt├ólnim la Premiile Gopo pe frumoasa actri╚Ť─â, care a jucat ├«n mai multe produc╚Ťii autohtone sau interna╚Ťionale, ╚Öi care acas─â un so╚Ť care a jucat ├«n Harry Potter. Iat─â ce am aflat despre ea!

  • Click!: Bun─â, Anca! Ai c├óteva filme f─âcute cu echipe de afar─â. Cum a fost s─â joci ├«mpreun─â cu actori str─âini?

Anca Androne: Nu foarte multe, dar am c├óteva. Am interac╚Ťionat cu ni╚Öte actori care au jucat ├«n Fran╚Ťa mai mult. De exemplu, cu Tch├ęky Karyo ├«n "Jacquou le croquant" ╚Öi "Le p├Ęre Goriot". A filmat trei filme fran╚Ťuze╚Öti ├«n Rom├ónia ╚Öi el a fost ├«n toate, iar eu am luat probele. Meseria asta nu se face diferit afar─â, se face la fel. Condi╚Ťiile sunt altfel, la fel ╚Öi contextul. E╚Öti pus ├«ntr-un context cu vizibilitate mai mare sau mai mic─â, meseria este aceea╚Öi.

  • De c├ónd ai ap─ârut ├«n serialul "Adela", de la Antena 1 te opre╚Öte lumea pe strad─â?

Nu prea am ie╚Öit pe strad─â. Am muncit foarte mult, locuiesc ├«n afara Bucure╚Ötiului, m─â ia ma╚Öina din fa╚Ťa casei sau plec eu cu ma╚Öina la filmare, c─âci film─âm la Snagov. Deci nu prea apuc s─â ies din cas─â. ╚śi c├ónd vin acas─â ma ocup de feti╚Ť─â, cam asta-i via╚Ťa mea.

image
Anca Androne, la Premiile Gopofoto: Instagram
  • C├ó╚Ťi ani are? Nu prea ╚Ötiu nimic de statutul t─âu actual.

6 ani. Sunt căsătorită cu Emil Hoștină (45 de ani) actor, și suntem împreună de vreo 30 de ani.

  • Pu╚Ötoaiaca nu vrea s─â se fac─â ╚Öi ea actri╚Ť─â?

Lara este prea mic─â. Ea vrea s─â se fac─â balerin─â, iar eu sper s─â se fac─â IT - ist. Nu vreau s─â o ├«ncurajez, dar nici s─â o descurajez dac─â vrea s─â fac─â zona asta artistic─â, dar o s─â o preg─âtesc. Trebuie s─â ai un psihic puternic dac─â vrei s─â faci meseria asta, nu-i u╚Öor de trecut prin via╚Ť─â al─âturi de ea.

  • Cum a fost s─â joci rolul Deliei Dr─âghici, una din "maleficele" din serialul "Adela"?  

E un rol pe care eu l-am exersat, e un rol negativ pe glam. M─â bucur foarte tare c─â am destul─â libertate ├«n a exersa lucruri. Noi, cu to╚Ťii, ├«ncerc─âm s─â exers─âm, s─â ne aducem contribu╚Ťia, ca ╚Öi la teatru, de altfel. Textul s─â devin─â un pretext al lucrului.

  • Ai mai jucat un astfel de rol?

Un rol negativ am avut ├«n "Crim─â ╚Öi pedeapsa" (Dostoievski), la Bulandra. ╚śi am mai jucat ├«ntr-o pies─â, dar ├«n film, nu.

  • Cu cine te ├«n╚Ťelegi cel mai bine de la film─âri?

╚śtiu c─â toat─â lumea zice asta, dar e o echip─â foarte bun─â, minunat─â de actori ╚Öi o echip─â de crea╚Ťie la regie foarte cool ╚Öi ni╚Öte tehnicieni nea╚Öteptat de volubili, loiali, care vin la munc─â cu drag.

  • Ai filmat pentru sezonul doi din "Adela" ╚Öi ╚Ötim c─â mai urmeaz─â...

Suntem la jumătatea sezonului doi și este posibil să se facă și sezonul trei.

image
Emil Hoștină, în serialul Deutschland 89foto: Profimedia

Actorul Emil Hoștină, roluri importante la Hollywood

P├ón─â la 45 de ani,┬áEmil Ho╚Ötin─â a jucat ├«n multe produc┼úii importante de la Hollywood, printre care "Barbarians Rising", ÔÇťHarry Potter and the Deathly HallowsÔÇŁ, ÔÇťThe Zero TheoremÔÇŁ, ÔÇťAnacondas: Trail of BloodÔÇŁ,The Borgias,┬áThe Imaginarium of Doctor Parnassus, Ondine etc. Iat─â ce ne povestea Emil Ho╚Ötin─â, ├«ntr-un interviu, despre munca la produc╚Ťia┬áHarry Potter: "Pentru mine a fost un soi de masterclass. Am avut realul privilegiul de a-i vedea la lucru pe Alan Rickman, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter. O pozi┼úie privilegiat─â, pentru c─â nu aveam mare lucru de f─âcut, iar noi ├«n film numim asta figura┼úie special─â. Am stat ┼či am v─âzut me┼čte┼čug, cum lucreaz─â, cum interac┼úioneaz─â cu personajele lor. Harry Potter a fost un produs de marc─â. (n.r. Ho┼čtin─â a fost ├«n film ÔÇťDevorator al Mor┼úiiÔÇŁ)".

Citește și:

Anca Androne, malefica din serialul "Adela", a jucat cu Monica Bellucci, Charles Aznavour și David Hasselhoff

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
FotoJet (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg