INTERVIU Anca Serea: «Întotdeauna depășesc bugetul pentru cadouri»
Prezintă ştirile sportive la Prima TV şi are o familie minunată. Din 2011, Anca Serea şi cantautorul Adi Sînă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc.
Se apropie Paştele. Ce ai vrea să-ţi aducă Iepuraşul?
Îl rog frumos pe Iepuraş să-mi aducă multe zile cu soare, sănătate celor dragi mie şi cât mai multe vacanţe.La rândul tău eşti Iepuraş pentru cei dragi. Ai pornit deja în goana după cadouri?Da. Copiii, care sunt foarte harnici, şi-au făcut listele încă de la jumătatea lunii martie. Ei sunt ajutorul meu principal, aşa că voi porni la un shopping organizat, cu liste bine întocmite.ştii cam ce îşi doreşte fiecare şi cumperi în funcţie de preferinţe?De obicei, da. şi îmi place să-l surprind pe Adi (Sînă, n.r.) cu mici gesturi şi cadouri. Mamei şi fratelui meu le fac, de fiecare dată, cadouri utile: obiecte de uz casnic, gadgeturi.Ţi-ai fixat un buget pentru daruri?Întotdeauna îmi fac un buget, dar niciodată nu mă încadrez, trebuie să-l suplimentez pentru că vreau să-i fac fericiţi pe toţi.Apropo de cumpărături. Eşti o fire cheltuitoare?Nu prea, dar îmi place să fac surprize celor dragi. Îmi place reacţia lor când le fac cadouri, este inegalabilă.În general, pe ce dai cei mai mulţi bani?De obicei, pe haine. Îmi cumpăr haine de trei ori pe sezon. Am învăţat să le comand online, ceea ce mă ajută la o bună organizare şi la un mai mic consum de timp.Sărbătorile Pascale unde le veţi petrece?Vom merge cu toţii la un conac în nordul Moldovei. Ne-am propus ca anul acesta copiii să viziteze mânăstirile şi să cunoască tradiţiile din acea zonă.În noaptea de Înviere obişnuiţi să mergeţi la biserică să luaţi Lumină?Întotdeauna. Este un obicei moştenit de la bunica mea, pe care îl trăiesc de fiecare dată cu o mare emoţie, pentru că mă leagă amintiri frumoase din copilărie.
Şi care va fi programul a doua zi de Paşte?Ne place să petrecem timpul cu prietenii şi familia şi să facem schimb de cadouri.Cum te pregăteşti pentru musafiri?Gătesc reţetele româneşti. Din păcate, nu sunt un mare fan al cărnii de miel, o înlocuiesc cu cea de curcan. Cozonacii, pasca şi dulciurile sunt pregătite, întotdeauna, de mama.Dar ouăle cine le vopseşte?De când au crescut copiii, ouăle le vopsim în Joia Mare. E o adevărată distracţie pentru că le place să combine vopselurile şi să facă diverse desene şi imprimeuri pe ouă.Ai vreo reţetă specială pe care o prepari de Paşte?Rulada de curcan la cuptor. Este reţeta mea favorită.
- La 34 de ani, Anca Serea are tot ce și-ar putea dori o femeie: o familie frumoasă, un iubit lângă care este extrem de fericită și un job pe care îl face cu plăcere.
- S-a născut la 2 februarie 1981, în Tecuci, jud. Galați;
- Părinții ei se numesc Carmen și Constantin;
- Are un frate mai mare, Răzvan;
- A absolvit Liceul Teoretic “Spiru Haret” din Tecuci și Academia de Studii Economice - Facultatea de Management și Administrație Publică;
- Când era mică își dorea să devină învățătoare pentru că îi plac foarte mult copiii;
- Anca are patru copii: doi din prima căsătorie cu Filip Poplingher - David și Sarah, și doi cu iubitul actual, Adi Sînă (pe care îl va lua de soț în această vară) - Noah și Ava.
- Are un corp de fotomodel: 1,77 m înălțime, 51 de kg și dimensiuni 90-61-89.
Reţeta Ancăi Serea: Ruladă de curcan la cuptor
Ingrediente: 700 g piept de curcan, 200 g mazăre, 250 g şuncă, un ou, miezul de la două felii de pâine înmuiat în lapte, nucşoară, 100 g bacon, pătrunjel, 3 cepe, 100 g porumb, 2 ardei roşii, 150 ml vin alb, sare, piper, 50 ml uleiMod de preparare: Se taie carnea de curcan în aşa fel încât să se obţină o bucată cât mai întinsă pe care se presară sare şi piper. Șunca se taie bucăți. Se amestecă miezul de pâine înmuiat şi bine stors cu mazărea, porumbul şi ardeii tăiaţi mărunt, nucşoara și oul. Se întinde amestecul pe felia de piept, se rulează şi se înveleşte rulada de curcan cu feliile de bacon. Se leagă cu aţă de bucătărie şi se prăjeşte pe toate părţile. Rulada se pune apoi într-un vas care merge la cuptor 45 de minute, împreună cu ceapa şi vinul.