INTERVIU Andreea Antonescu: «Unul dintre Faimoşi mi-a cerut să fac topless pentru ei». Secretele indecente de la SURVIVOR

Ultima actualizare:

    Andreea Antonescu face dezvăluiri de la Survivorfoto: Instagram
Andreea Antonescu face dezvăluiri de la Survivorfoto: Instagram

Ies la iveală secrete incredibile din tabăra Faimoşilor! Întoarsă acasă după numai o lună petrecută în Republica Dominicană, la show-ul „Survivor”, Andreea Antonescu a făcut declaraţii şocante, în exclusivitate, pentru Click! Andreea a declarat, în premieră, că unul dintre băieţii de la Faimoşi i-a cerut să facă topless de faţă cu toţi!

  • Click!:Te așteptai ca experiența ta la „Survivor România” să fie atât de scurtă? Consideri că a fost îndreptățită eliminarea ta din concurs?

Andreea Antonescu: Pe de o parte, mă așteptam să rezist mai puțin în aceasta competiție, strict din cauze sportive, pe de altă parte, mă așteptam să rezist mai mult datorită psihicului puternic pe care îl am. În general, platourile TV par mai mari la televizor, însă traseele de la „Survivor România” sunt mult mai lungi în realitate decât se văd atunci când ești în fața micului ecran. Acest show este o competiție sportivă, eu m-am gândit când am plecat că procentajul sportiv va fi mult mai mic și mă așteptam să rezist mai mult, pentru că sunt rezistentă din punct de vedere psihic și, de-a lungul timpului, în viața mea am trecut prin situații grele care m-au transformat în cine sunt astăzi. Mi-a fost foarte teamă de accidentări, pentru că sunt genul de persoană care se aruncă cu capul înainte, de altfel s-a și văzut acest lucru, nu am bătut în retragere în fața unui traseu. Dar sunt mamă și mi-a fost teamă, pentru că am un copil de crescut. Dar am rezistat, am dat tot ceea ce am putut, nefiind un sportiv de performanță. Din punct de vedere sportiv consider îndreptățită eliminarea mea din acest concurs, pentru că eram persoana care aducea cel mai rar puncte. În copilărie nu am stat în fața blocului să joc diverse jocuri de îndemanare. Pe de altă parte, aveam problemele legate de rinichi, știam de această sensibilitate, de sindromul nefrotic. Eu, din cauza tratamentului pe care l-am luat în copilărie, nu am mâncat sărat niciodată în viața mea. Acolo preparam cocos cu sare și am avut niște reacții pe care nu mă așteptam să le am. Dar m-am conformat.

  • Care au fost cele mai grele momente din Republica Dominicană? Traseele ți-au pus probleme sau lipsa condițiilor, a mâncării?

Înainte de toate a fost dorul de Sienna. De fiecare dată când se pronunța cuvântul „mamă", începeam să plâng. «Survivor România» a fost singurul show în care am plâns atat de mult. Grele nu mi s-au părut traseele propiu-zise, de bine, de rău, le-am dus la capăt. Finalurile au fost cele care pe mine m-au terminat, pentru că nu aveam forță, deși se vedea că îmi doream să aduc puncte.

  • Consideri că prietenia cu Elena Marin a dus la eliminarea ta? Mai puteai să continui? Te-ai întors cu probleme de sănătate grave din junglă?

Nu, sub nicio formă. Încă din momentul în care am intrat, băieții și-au dorit foarte tare să mă coopteze în echipa lor, nu de dragul meu, cred eu, ci din dorința de a rămane Elena singură și pentru a se putea lovi în ea. Eu acord credit și șanse tuturor, am interacționat și cu băieții foarte mult, nu m-am dus ca prietenă a Elenei. Dar cred că, într-un anumit procent, a contat faptul că eram prietena Elenei. M-am întors cu degetul care nu este funcțional, aștept să îmi cadă unghia. Am câteva julituri pe care le trec la capitolul diverse și câteva mici probleme cu rinichii. Am probleme cu dinții, trebuie să merg la medicul dentist, mă dor foarte tare și îmi este teamă să nu am o infecție.

Andreea Antonescu: „Am avut lentile de contact cu dioptrii”

Ai fost acuzată că te-ai dus în concurs cu gene false și lentile de contact. Cum te-ai descurcat cu igiena acolo?

Lentilele de contact sunt cu dioptrii. Medicul de la „Survivor România” a primit toate indicațiile despre problemele pe care le aveam in România. A vazut că trebuie sa port aceste lentile din motive medicale, aveam și un back-up de încă trei perechi pe care le ținea medicul de acolo, în cazul în care pierdeam pe traseu una. Plecarea mea la Survivor a fost destul de rapidă, am făcut toate analizele, am lăsat acasă lucrurile în ordine pentru Sienna, am reușit doar să îmi scot unghiile, la gene nu am mai apucat să ajung. Am dorit să le scot, ca să nu am probleme acolo, să mă trezesc cu o infecție, însă nu am avut timp.


    Andreea Antonescu, una dintre cele mai sexy concurente de la Survivorfoto: Instagram
Andreea Antonescu, una dintre cele mai sexy concurente de la Survivorfoto: Instagram
  • Ce limite te-a ajutat să depășești această competiție? De ce ți-a fost cel mai frică?

Mi-a fost frică cel mai mult de cele două trasee care implicau apa, cel cu toboganul și cel cu tiroliana. Acum realizez că nu se mai pune problema de limite, că orice îți dorești poți reuși, atâta timp cât ești determinat, pentru că eu le-am parcurs nefiind o înotătoare de performanță.

„Nu mă trag de șireturi cu băieții! Culiță e cel mai misogin!”

  • În echipa Faimoșilor se tot vorbește de o alianță a băieților. Cum te-ai descurcat cu ei? Care este cel mai misogin băiat din echipă?

M-am descurcat foarte bine, și-au dorit să mă coopoteze la ei în echipă, erau plini de tot felul de amabilități. Când am intrat în echipă, unul dintre băieți, nu îi voi da numele, a început să-mi sugereze să fac topless de față cu ei, lucru care mi-a stârnit o mâhnire. Eu nu am ajuns în „Survivor România” să mă trag de șireturi cu vreunul dintre concurenți și am încercat să îi pun la punct. Am considerat că, dacă respectul nu se câștigă, se impune și am reușit acest lucru. Am apreciat amabilitățile lor, ajutorul lor, hrana pe care o aduceau, deși știam că scopul era să mă întoarcă pe mine împotriva Elenei. Am luat partea bună a lucrurilor, însă am ales ideea de forță a fetelor, eu sunt o femeie puternică și independentă. Am ales să fiu de partea Elenei, care mi-a câștigat prietenia în ani de zile, iar relația mea cu ea s-a clădit frumos, în timp, nu a fost o prietenie de conjunctură pentru a mai rămâne o săptămână în acest reality-show. Sunt o persoană corectă și așa voi fi până la capăt. Cel mai misogin băiat din echipă este Culiță, insă cel mai rău om din echipă este Sebastian Chitoșcă.

  • Se fac strategii la Survivor? Cine crezi că are șanse să câștige acest concurs?

Mi-aș dori să câștige Elena, pentru că a rezistat și a supraviețuit acolo chiar și în momente în care poate nici bărbații n-ar fi rezistat. Este una dintre cele mai bune concurente, aduce multe puncte, este o fire determinată, o fată foarte corectă, cu coloană vertebrală. Ce nu o ajută pe Elena, deși este o mare calitate, este sufletul ei bun. Mi-aș dori să câștige și Moroșanu sau Jador, un om pe care l-am descoperit altfel la „Survivor România” și este una dintre surprizele plăcute ale vieții mele.

  • Ce ți-a lipsit cel mai mult în junglă?

Cel mai mult mi-a lipsit Sienna. Din punct de vedere material mi-a lipsit tot ceea ce avem la dispoziție acasă: roll-on, șampon, gel de duș, apă, toaleta, fie ea și una publică. Mi-au lipsit ciocolata, cafeaua.

  • Cu cine ai lăsat-o pe Sienna?

Cu mama mea. În prima fază, rămăsese cu mine în București, pentru că făcea școala online. Înainte de a pleca, începusem demersurile pentru a o muta pe mama în București.

  • Ce ai învățat din experiența Survivor?

Că nu există nu se poate și să nu spui niciodată, niciodată.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Andreea Antonescu și cei mai scumpi sâni din istoria Playboy. Solista, sabotată pe traseu de sutienul prea mic

INTERVIU Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Survivor și despre soțul ei. Cu cine nu ar mai vorbi din concurs

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net