INTERVIU Andreea Berecleanu, totul despre revenirea la TV. "Nu prea urmăresc posturi românești, cam știu rețetele"

Ultima actualizare:

    Andreea Berecleanufoto: Tudor Cucu
Andreea Berecleanufoto: Tudor Cucu

Andreea Berecleanu revine pe sticlă de luni, 7 decembrie, după o pauză de 9 luni. O vom vedea la pupitrul știrilor de la Prima TV, Focus 18. Am stat de vorba cu Andreea despre noua provocare, noul ei job, despre familie, dar și despre cursul vieții și al televiziunii, în pandemie.

  • Click!: Vestea că vei fi la pupitrul știrilor de la Prima TV, Focus 18, i-a bucurat pe fanii tăi. Îți era dor de adrenalina știrilor?

Andreea Berecleau: Este adevărat, am observat un alt val uriaș de simpatie din partea publicului, deși semnalele de susținere nu au încetat deloc în aceste 9 luni, cât am lipsit de pe micul ecran. Îmi e dragă prezentarea știrilor, este ce știu să fac cel mai bine, probabil. Nu cred că cei 27 de ani înseamnă doar longevitate, ci și amprenta experienței și a performanței.  

  • De când ai plecat din televiziune te-ai mai uitat la știri?

Înainte foarte puțin, iar în timpul pandemiei și după, deloc. Dar să nu mă înțelegeți greșit, privesc ce se întâmplă internațional, sunt foarte conectată la știrile din țară, am surse de informație multiple. Doar că nu urmăresc jurnale de știri de la posturi naționale, asta poate pentru că știu prea bine “bucătăria din spate”, nu prea au apărut prea multe inovații în domeniu. Nici la nivel de conținut, și nici vizual.

  • Ai fost foarte activă pe rețelele sociale în ultimele luni. Ce ți-a lipsit cel mai mult?

Am fost la fel de activă mereu. Conturile mele au crescut organic, este un public puternic conectat prin emoție și comunicare onestă și firească. Eu răspund întrebărilor lor, sunt o persoană deschisă dialogului civilizat și unui schimb de energii pozitive. De cele mai multe ori, observ că împărțim aceleași valori, avem păreri similare pe anumite teme și mai ales am un public care are încredere că tot ce afirm sau susțin este real, este autentic.

  • Vei reveni la știri la Prima TV. Ai fost apropiată de postul de televiziune, ai urmărit emisiunile de acolo?

Nu, dar nu are Prima nicio vină în această situație. În general nu prea urmăresc posturi românești, cam știu rețetele, pentru mine sunt lucruri previzibile. Și chiar dacă aș fi interesată de ceva anume, nu stau mult pe un program că să mă lămuresc. Îmi fac o idee și am plecat. Am atât de puțin timp liber la dispoziție, încât aleg doar ce îmi da satisfacție la nivelul meu de așteptare. Uite, de exemplu, am mereu sentimentul că sunt în urmă cu cititul sau cu filmele. Am atâtea de văzut, am atâtea de aflat, asta ține doar de alegerile fiecăruia. Eu sper ca Prima să fie altceva. Ceva ce eu când butonez, găsesc în străinătate.

Andreea Berecleanu, din 7 decembrie, la Focus 18, pe Prima TV
Andreea Berecleanu, din 7 decembrie, la Focus 18, pe Prima TV
  • Ce părere au avut cei din familia ta că vei reveni la știri?

Au cam fost surprinși. Și-au dat seama că 9 luni de absența la tv nu m-au afectat în niciun fel. Că planurile mele din domeniul comunicării au crescut accelerat, dar că totuși mi-au lăsat câteva ore deschise unei meserii pe care am făcut-o 27 de ani neîncetat și pe care o iubesc.

  • În această pauză ai tot publicat pe rețelele sociale detalii despre familie. Ce ți-a plăcut cel mai mult să faci, ce pasiuni ți-ai descoperit în ultimele luni?

Am acordat mai mult timp și mai atent studiat pasiunilor mele și momentelor care mă fac să mă simt bine. Mi-am dat seama, atât de clar și de firesc, cât de bine e să ai rezerve importante de fericire, să ai rezerve semnificative în meseria pe care o faci și să nu te dedici doar unei direcții. Acest mod natural de a fi îmi aduce echilibru și mă îndepărtează de frustrări sau dezamăgiri.

  • Care este secretul frumuseții tale? Faci sport?

Trăsăturile frumoase și armonioase ale părinților și bunicilor mei. Dar mai presus decât asta, ei au avut atât generozitate și bunătate, cât și caracter! Asta e cea mai importantă îngrijire. Și asta îmi doresc și pentru copiii mei. În rest, punctual, sunt o femeie căreia îi place feminitatea, nu exagerez însă cu nimic. Totul este dozat în așa fel încât să rămână cât mai mult timp și pentru alte plăceri, cred eu, mai importante.

  • A fost ziua soțului tău, ce cadouri i-ai făcut?

Trebuie să mă gândesc bine că să răspund la această întrebare. A fost un dar de suflet, un montaj cu urările câtorva oameni apropiați, în frunte cu nepoata noastră, Ilinca, de 2 ani.

  • Ți-ai făcut planuri pentru sfârșitul de an?

După jurnalul de seară Focus, de la ora 18, să fiu acasă înconjurată de ai mei și să le gătesc ce știu că le place.

Citește și:

Andreea Berecleanu: ”Evit să-mi cicălesc soţul. Cicălelile duc la divorț”

Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1, după 17 ani: «Nu voi accepta situații impuse»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net