INTERVIU Andrei și Andreea Aradits: «Am împlinit 16 ani de căsnicie». Au devenit un cuplu doar datorită ei

image
Tico – 2.500 de euro, 640 kg Andrei nu vrea să se despartă de maşinuţa lui de 42 de cai putere

Andrei Aradits (46 de ani) din serialul "Vlad", care revine pe micile ecrane de la Pro TV începând cu 13 iulie, și soția sa, Andreea, instructor de yoga, au împlinit 16 ani de căsnicie pe 3 iulie. I-am întâlnit la premiile Gopo și am stat de vorbă cu ei despre familie, despre perioada de izolare, dar și despre fiul lor, Eric, un adolescent de 15 ani.

  • Click!: Ce faceți voi în perioada asta de iulie?

Andrei și Andreea Aradits: Aniversăm 16 ani de căsătorie de când am început să avem o familie împreună.

  • O familie frumoasă, cu un copil reușit. Să vă trăiască. Câți ani are Eric?

Trece clasa a X-a, 15 ani. Face parkour, s-a antrenat singur.Andrei, nu zici nimic despre faptul că fiul tău face și altceva decât actorie?La un moment dat, o să-ți dai seama că educația are limite și cu cât insiști într-o zonă, cu atât mai rău o să facă. Așa că dacă îi zici ceva, va face altceva. Așa este totul sub control. S-a înălțat, e mai înalt că Andreea.

  • Dar nu ați avut o discuție cu el către ce vrea să se îndrepte?

Am observat că a devenit foarte priceput la montaj, l-a ajutat pe Andrei să monteze niște reclame și nu ne așteptam să se priceapă...

  • Deci de la film a trecut la sport și acum la montaj...

Andreea: E în zonă, sportul este un fel de hobby și e ce au nevoie să facă copii la vârsta asta. Nu știu dacă o să facă parkour de performanță dar ...Andrei: Nu știu dacă va scoate bani din asta...Andreea: Nici din actorie nu se prea scot...

Eu am fost sceptic tot timpul. Acum filmăm continuarea de la Vlad, de unde s-a oprit în martie, deci ne vom vedea din toamnă. Dar serialul începe de la primul episod din 13 iulie și vor fi câte patru pe săptămână, de luni pînă joi, după Știrile de noapte de la Pro TV.

  • Mai ai și alte proiecte?

În afară de serialul "Vlad" mai sunt și filmările la reclamele cu chef Florin Dumitrescu. Mai sunt filmări episodice...

image
Tico – 2.500 de euro, 640 kg Andrei nu vrea să se despartă de maşinuţa lui de 42 de cai putere
  • Când îți vei lua și tu o mașină mai mare precum are Ștefan, personajul tău din Vlad? Mergi în continuare cu Tico?

Andrei: E posibil să ai informații greșite apropo de finanțele primite de la Pro TV. Pentru că în principiu, nu am bani așa mulți și chiar îmi place Tico și încă mai merge.Andreea: Să știi că se gândește la o mașină electrică.Andrei: Am aflat că pot să-l vând la Rabla, însă mă doare sufletul.Andreea: La un moment dat, săracu', nu o să mai poată...

  • Ce ați făcut în izolare?

Andreea a citit, a vopsit o masă de grădină, eu am stat și m-am relaxat, nu am făcut nimic. Ne-am odihnit pentru că eram super obosiți.

  • Andreea, îl asiști la citirea scenariilor pentru "Vlad?"

Nu, sunt varză la citirea textelor și îl preferă pe fii-su partener.

  • Andrei, ce se mai întâmplă cu personajul tău, cu Ștefan?

Am filmat cu Titi (Adrian Titieni, n.r.), cu Monica Bârlădeanu, cu Emilian Oprea. Nu știu ce se mai întâmplă, dar am senzația că nu o să mai filmăm în casa mea frumoasă. Sunt multe surprize. Urmăriți-ne în noile episoade din Vlad! Și pentru mine va fi o surpriză.

Cum s-au cunoscut Andrei și Andreea Aradits

Andrei și Andreea Aradits au bifat 16 ani de mariaj, dar puțini știu că ea este cea care a făcut primul pas. „Ne-am cunoscut pe platourile de filmare ale serialului În familie!. Ea lucra la producție. Însă nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa: <<Do you believe in love at first sight or should I walk by again?>> (n.r. Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec pe lângă tine încă o dată) Am zis: <<Mm, hai să mă duc. Ceva-ceva tot o ieși în seara asta>>, mărturisea actorul, în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Femeia.ro.

Citește și:

Andrei Aradits, băiatul rău din «Vlad», s-a mutat în Voluntari, într-o vilă de 250.000 de euro

Cum arată soţiile şi iubitele celor mai sexy actori din serialul "Vlad"

Cele mai frumoase cupluri de la Gala Premiilor Gopo! Andrei Aradits și soția nu au renunțat la măști nici pentru poza oficială

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg