INTERVIU Bianca Drăgușanu: "Nu am fost niciodată o femeie ușor de agățat". Ce spune despre Alex Bodi și Victor Slav

Ultima actualizare:
Bianca Drăgușanu atrage toate privirile pe plajă
Bianca Drăgușanu atrage toate privirile pe plajă

La 38 de ani, Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai curtate femei de la noi! Are un trup de zeiță, pe care știe cum să îl pună mereu în evidență, dar ne-a declarat, în exclusivitate, că deși primește încă nenumărate mesaje din partea admiratorilor săi, ea este deja o femeie cucerită și deloc ușor de agățat! Iată ce spune vedeta spune despre fostul ei soț, Alex Bodi (35 ani), de care a divorțat cu acte, dar în compania căruia a petrecut de minune pe litoralul românesc, în prima vacanță de după despărțire.

  • Click!: Bianca, cum a fost la mare cu Sofia? V-ați bucurat una de alta, petreci mult timp cu fetița ta? 

Bianca Drăgușanu: Da, Sofia face 4 ani și merge la mare de când avea 3 luni, deci este cum ar fi al patrulea an în care am venit cu ea la mare. Ne-am întors deja la București, dar urmează să mai vină la mare încă o tură cu tatăl ei, după care mai merge o dată cu mine și cu Alex.  

  • Ce vă place să faceți cel mai mult împreună?

Când suntem împreună noi, ca fetele, ne place să ne machiem, să ne facem poze, ea să se bălăcească până i se face pielea "murată", iar eu să o tot atenționez că nu e voie. Nouă ne place să facem orice împreună, nu există cel mai mult, totul este frumos!

  • E și ea interesată de modă, îi place să se admire în oglindă?

Da, mie îmi este foarte greu să îmi fac poze cu copilul meu, pentru că este hiperenergic și nu stă la poze. Ba se strâmbă, ba scoate limba. Singurul moment în care pot să o surprind și să facem niște poze foarte frumoase este acela, în primele 20 de minute după somn, când se trezește. Atunci e foarte liniștită și atunci o imită pe mami. Dacă mami pune mâna în talie, pune și ea. Așa că în săptămâna aceasta, în care am stat la mare, cu greu am reușit să facem 3 poze împreună! Este un copil foarte energic, care nu are stare, dar atunci când e liniștită o imită pe mami cum poate ea mai bine.

  • Cu câte costume de baie pleci, de obicei, la mare?  Presupun că ai o întreagă colecție!

Jumătate de valiză e plină cu costume de baie, am zile când schimb și 3 pe zi. Nu am doar costumele de baie, este tot outfitul întreg, adică șlapi, bentiță pentru păr și o rochiță de voal care se pune pe deasupra și trebuie să se potrivească cu costumul. Am foarte, foarte multe costume de baie. Cunosc o singură persoană care are mai multe chestii de baie decât mine, o singură persoană și e bărbat. E ceva de două ori mai mult decât mine, Alex!


    Bianca Drăgușanu atrage toate privirile pe plajăfoto: Blitz
Bianca Drăgușanu atrage toate privirile pe plajăfoto: Blitz
  • A fost prima ieșire la mare cu fostul tău soț, după împăcare! Au ieșit iar diverse știri și zvonuri că v-ați certat pentru că ești geloasă! Cum comentezi? 

Viața e imprevizibilă, o lăsăm să ne surprindă! Da, cred că da, a fost prima noastră vacanță împreună în vara asta și ce a apărut prin ziare că ne-am certat și pe la mare, prin cluburi, și week-end-ul acela că eu am plecat singură, nu, nu s-a întâmplat așa ceva. Noi chiar trecem printr-o perioadă foarte frumoasă din viață noastră. Am fost la mare cu familia și cu prietenii, am fost o  gașcă de vreo 15-16 persoane la mare. Am fost mai multe familii de la Mediaș. Alex a fost cu fetițele lui, eu am fost cu fetița mea, cu mama, cu prietenii apropiați, chiar a fost cea mai frumoasă formulă în care ne-am aflat vreodată și nu au existat discuții sau  tensiuni, darămite ceea ce s-a pornit în presă zilele trecute.

  • Îți lipsește ceva în momentul de față din punct de vedere personal?

Nu îmi lipsește absolut nimic. Cred că acum, astăzi, în momentul ăsta, mă pot declara mulțumită de absolut tot ceea ce sunt și tot ce am! 

  • Ce calități trebuie să aibă bărbatul de lângă Bianca Drăgușanu?

Ce calități?  Să aibă tot ce sunt eu. Eu sunt o fire agitată, foate corectă, foarte loială, foarte ambițioasă, foarte perseverentă, foarte independentă, toate cu foarte, știi? Și atunci el trebuie să fie de două ori foarte, foarte, foarte extra-mega. Bărbatul de lângă mine întotdeauna va întruni aceste calități și va sta lângă mine atât timp cât merită și cât îndeplinește aceste calități. Bineînțeles că trebuie să avem un numitor comun și să ne dorim aceleași lucruri. Pentru mine contează foarte mult respectul, fidelitatea, contează să fie atent, contează să fie afectuos, este foarte important să fie inteligent, e foarte important ca bărbatul de lângă mine să mă facă să mă simt protejată, să mă simt cea mai importantă, cea mai frumoasă, cea mai dorită, cea mai cea. Și la Beyonce, fanul ei numărul 1 este soțul ei, Jay-Z. Așa e și la mine, soțul meu trebuie să fie în primul rând prietenul meu cel mai bun, fanul meu și criticul meu cel mai aspru, pentru că doar așa putem da randament împreună!

  • Câte propuneri indecente primești zilnic? Știu că ești o femeie foarte curtată!

Eu nu primesc propuneri indecente, primesc, într-adevăr, tot felul de mesaje pe rețelele de socializare pe care nu le deschid. Nu dau curs, nu mă interesează, sunt o femeie matură și nu am fost niciodată o femeie ușor de agățat! Eu sunt genul de femeie clasică, care a fost cucerită deja și nu mă mai interesează niciun fel de propuneri de genul acesta.

Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia
Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia
  • În ce relații ești cu Victor Slav? Comunicați des datorită Sofiei, vă consultați adesea pentru ea?

Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului.

  • Ai primit propuneri de a reveni în televiziune? Îți dorești să prezinți o nouă emisiune? 

Da. În momentul de față sunt în două discuții și o să văd ce mă avantajează mai bine și dacă voi alege ca de la toamnă să ne revedem undeva, în televiziune.

  • Ce tip de emisiune crezi că te-ar avantaja acum?

Depinde, eu pot să mă adaptez la orice tip de emisiune pentru că am deja școala de televiziune, am deja o experiență în spate, vin din domeniul ăsta, lucrez în domeniul ăsta, mă pot adapta la orice fel de emisiune, trebuie doar să îmi placă ceea ce fac!

Citește și:

EXCLUSIV Bianca Drăgușanu, show erotic în parcare. Pantalonii scurți au arătat prea mult

EXCLUSIV Ce spune Bianca Drăgușanu despre pățania lui Alex Bodi: “E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui"

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net