INTERVIU Bianca Lăpuște: «Maria vrea un surior sau o frăţioară». Ce planuri mai are cu Moga

Ultima actualizare:

    Marius, Bianca şi  Maria Moga  au petrecut  un weekend  special la mare
Marius, Bianca şi Maria Moga au petrecut un weekend special la mare

Pe 4 iulie, de ziua Americii, Marius şi Bianca Moga au împlinit şase ani de căsnicie pe care i-au sărbătorit muncind. Click! a stat de vorba cu Bianca Moga şi a aflat mai multe detalii despre cei doi, fiica lor şi proiectele pe care le au pentru următoarea perioadă.

  • Click: Bianca, tu şi Marius Moga aţi împlinit şase ani de căsnicie, dar câţi ani de relaţie aveţi?

Bianca Moga: Da, am împlinit şase ani şi de relaţie avem 7 ani şi jumate. Avem un copil frumos care face 6 ani în toamnă şi care va merge în clasa 0.

  • Eşti pregătită?

Accept viaţa aşa cum vine şi o iau că o provocare, motiv pentru care mă voi adapta cu siguranţă aşa cum am făcut-o în clipa în care am născut-o, la 21 de ani.


    Fiica lor va  începe şcoala  în toamnă
Fiica lor va începe şcoala în toamnă
  • Când a fost aniversarea voastră? V-aţi făcut cadouri?

Noi ne facem cadouri în fiecare zi, n-aş putea spune că ne-am făcut cadouri ceva special. Ne-am promis nouă că vom pleca în mai multe locuri vara asta, ăsta e cadoul pe care ni l-am făcut unul altuia. Având în vedere că muncim mai tot timpul, pentru noi a fost primul an în care ne-am setat că o să profităm mai mult de căldură, să nu mai muncim de dimineaţă până seara. De obicei muncim vara mai mult pentru că pregătim proiectele din toamnă şi atunci nu prea avem timp liber. Dar anul acesta aşa o să facem.


    Cei doi soţi lucrează  şi sunt împreună şi la birou, şi acasă
Cei doi soţi lucrează şi sunt împreună şi la birou, şi acasă
  • Ce face Maria?

E cu mine, suntem în măşină, mergem la mare la Neversea, de abia aşteaptă să mergem la mare. Maria e bine, am luat-o peste tot cu noi şi cu munca, şi în vacanţă. Acum profităm puţin că merge cu noi şi cu amândouă bunicile la mare, cumva ne-am reunit. Restul verii va fi cu noi. Muncim şi ne distrăm împreună.

  • Nu v-aţi gândit la un bebe doi?

Nu ne-am gândit, poate la anul, deocamdată nu e nimic la orizont. Poate ne surprinde viaţa, însă repet, la anul. Maria vrea un surior sau o frăţioară.

  • Cum l-ai cunoscut pe Marius?

La o petrecere Pro TV din decembrie 2013, când amândoi eram prezenţi acolo în scop profesional cumva, era petrecera angajaţilor de 1 decembrie. Eu venită de la Iaşi, el venit direct de la Vocea României, a zis să dea şi el o fugă, să stea 15 minute şi a rămas pentru toată viaţă. În momentul ăla treceam eu pe hol şi de atunci totul e istorie. L-a pus pe domnul Loli, mâna lui dreaptă, să-l aştepte că, dacă nu vine în 15 minute, să meargă acasă.

  • Tu te duci la filmările pe care le are Marius la Pro TV?

Da, mai demult când avea la Vocea, am fost. Mergeam acolo şi stăteam cu orele. Acum la “Superstar” n-am apucat, însă vreau să merg. Am colegi dragi acolo pe care vreau să-i revăd. Dar n-am timp, când e el la filmări eu mă ocup de celelalte, de asta e mai puţin timp şi disponibilitate. Dar clar trebuie să ajung la următoarele etape.  


    Marius şi Bianca se cunosc  de 7 ani şi jumătate
Marius şi Bianca se cunosc de 7 ani şi jumătate
  • Ştiu că tu lucrezi cu Marius, ce proiecte mai aveţi cu DeMoga Music?

Destul de multe. Avem şi iReal cu care facem videoclipuri, reclame şi proiectele muzicale. O să mergem ca anii trecuţi cu autocarul la Untold şi să facem muzică cu artiştii din festival. Şi mergem la castelul Bran, facem acolo muzică cu mai mulţi artişti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net