INTERVIU Bogdan Stoica, de la «Ferma»: "Eu și fratele meu nu am știut că mergem în același reality-show"

Ultima actualizare:

  Bogdan Stoica și Anda Adam au fost colegi la "Ferma"foto: PRO TV
Bogdan Stoica și Anda Adam au fost colegi la "Ferma"foto: PRO TV

Fostul concurent de la "Ferma: orășeni versus săteni" a ieșit din competiție după un duel cu fratele său, însă se va întoarce săptămâna viitoare în reality-show-ul de la Pro TV, pentru finală. Bogdan Cristian Stoica (30 de ani) este și el luptător ca fratele lui, Andrei, și este căsătorit cu Florentina, cu care are doi copii. Are 1.93 metri și 85 kg, este kickboxer și fost campion mondial Superkombat, la categoria cruiser. Am vrut să aflăm mai multe detalii despre el, așa că am stat de vorbă cu Bogdan și ce am aflat puteți citi în următorul interviu exclusiv.

 • Click!: Cu ce așteptări ai plecat în reality-show-ul "Ferma: Orășeni vs Săteni"?

Bogdan Stoica: Evident că am plecat cu gândul de a-l câștiga, cu o atitudine pozitivă, așa cum am plecat la fiecare luptă pe care am avut-o. Am luat-o ca pe o provocare, să încerc să-mi testez limitele, să văd cât timp pot rezista în acele condiții.

 • Cât ai slăbit în timpul emisiunii?

Am slăbit 11 kg în timpul emisiunii. Nici în pregătirile pentru meciuri nu am fost vreodată nevoit să slăbesc atât de mult. Din fericire, ca sportiv, pot reveni ușor la greutatea anterioară.

 • Știai că vei merge în reality-show cu fratele tău?

PRO TV și-a făcut treaba extraordinar de bine și a reușit să ne ascundă unul de altul, să nu știm amândoi că vom pleca în același reality-show. Când ne-am întâlnit acolo în prima zi, am fost amândoi surprinși.

 • El avea experiență, tu ai fost la primul proiect de acest fel. Cu cine te-ai sfătuit când ai acceptat propunerea?

M-am sfătuit cu soția mea și am fost amândoi de acord cu propunea. Am zis că merită să încerc această experiență unică în viață.

 • Ce părere a avut familia ta despre plecare?

Familia m-a susținut, așa cum mă susține în orice proiect sau competiție. Mi-au dat cele mai bune sfaturi, m-au asigurat că totul va fi bine cât timp voi fi plecat și să mă concentrez să dau tot ce e mai bun din mine.

 • De cine ți-a fost cel mai dor de acasă? Ai mai fost plecat așa de mult de lângă familia ta?

Cel mai dor mi-a fost de fetițele mele, de soție, de părinți, de toată familia. Suntem o familie apropiată și ținem mult unii la alții, așa că mi-a fost foarte greu fără ei. Atât de mult am plecat doar în cantonamente, însă diferă destul de mult acestă experiență, pentru că în cantonamente am acces la telefon, îi pot suna, îi pot vedea, știu de ei oricând. În Fermă a fost cu totul altceva și am putut realiza cât de importante și de folositoare sunt aceste gadget-uri când suntem plecați de acasă.

Frații Stoica, Bogdan și Andrei
Frații Stoica, Bogdan și Andrei
 • Ce ai simțit când ai fost nominalizat pentru duel alături de fratele tău?

Mă așteptam la un moment dat să fie nevoie să lupt cu Andrei, însă nu mă așteptam să fie atât de devreme. Amândoi suntem sportivi dedicați și competitivi, așa că am acceptat cu sufletul deschis această provocare. Fiind în aceeași competiție și în echipe diferite, am acceptat că așa va decurge jocul și că e posibil ca unul din noi să plece mai devreme decât celălalt. Supărarea noastră însă, în ceea ce l-a privit pe Gabi, nu a fost că am fost trimiși la duel, ci pentru modul extrem de urât în care s-a comportat cu fetele în momentul în care a ajuns fermier-șef. Episod care s-a repetat și în edițiile recente.

 • Cu cine vei ramane în relații după terminarea concursului?

Încă din Fermă am avut relații bune cu mai mulți concurenți. Printre cei mai apropiați a fost George Piștereanu, cu care am dezvoltat o prietenie frumoasă, fiind un om loial, cu coloană vertebrală, săritor în orice situație și corect, calități pe care le apreciez la oameni. M-am mai înțeles destul de bine și cu Andreea Antonescu, Alina Pușcău, George Burcea, Cezar Ouatu. Cu Anda Adam eram prieteni dinainte și vom fi în continuare. Majoritatea au fost oameni ok, cu mici excepții.

 • Ce ți s-a părut cel mai greu în acest reality-show?

Cel mai greu mi s-a părut faptul că nu poți avea niciun fel de contact cu familia. Fiind și perioada asta incertă pe care o trăim, neștiind nimic de copii și de familie a fost destul de greu. În rest, sunt un tip rezistent și n-am avut probleme cu adaptarea în fermă sau cu condițiile de trai.

 • Ai repeta experiența? Ai mai merge la un reality-show?

Cu brațele deschise aș accepta o nouă provocare. Mi-am testat limitele, știu care sunt și știu că mi le pot depăși.

 • Cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

Nu prea îmi place să vorbesc despre mine, pentru că automat m-aș pune într-o lumină bună, la fel ca orice om la rândul lui. Dar pot spune că sunt un om calm, răbdător, foarte rezistent în orice împrejurare și în orice situație.

Citește și:

Dublă eliminare la Ferma. Anda Adam și Bogdan Stoica au plecat acasă

Andrei şi Bogdan Stoica cresc următoarele generaţii de luptători K1 

image
image
image
image
image
image
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg