INTERVIU Brenciu, despre colega Mihaela: "E prima oară când ne înțelegem de la început până la final". Ce plan are cu diva

image
Mihaela Rădulescu și Horia Brenciu, colegi la Masked Singerfoto: PRO TV

Pentru prima oară colegi într-un proiect la Pro TV, Horia Brenciu (48 de ani) și Mihaela Rădulescu (52 de ani) au deschis cutia cu amintiri și ne-au povetit ce trecut comun au. Mai mult, detectivul de la "Masked Singer România" își dorește să refacă un proiect special împreună cu colega sa, despre care ne-a vorbit în interviul acordat în exclusivitate pentru Click!

  • Click!: Ai revenit la muncă pentru sezonul doi din "Masked Singer" și ai colegi noi.

Horia Brenciu: E ca și când ar fi un sezon nou, pentru că are altă viață, cele două personaje vedete care au năvălit la masa detectivilor au o bucurie formidabilă de viață, în special Alex Bogdan. Practic, sunt două tipologii: una-i doamna profesoară, care este Mihaela Rădulescu, și o să-ți dai seama pe măsură ce se desfășoară emisia. Ia indiciile foarte serios și e foarte conștiincioasă vizavi de presupunerile măștilor. Și Alex Bogan, care este argintul viu al mesei detectivilor, chiar îmi aduce aminte de foarte multe ori de momentele când eu eram tânăr, la 15-12 de ani, și țopăiam ca un iepuraș în fiecare zi a săptămânii.

  • Sezonul ăsta ai descoperit vreo mască?

Da, am cam descoperit și dacă trag o linie sunt în zona fruntașă. Descoperirea unei măști, o să râzi sau nu, e un efort la care participă toți colegii mei de la masă. Și Inna câteodată mi-a dat niște idei, Alex e plin de idei. Cu Mihaela m-am înțeles cel mai bine în sensul că amândoi suntem de la școala veche de jurnalism. Luăm un indiciu și ne ducem pe drumul ăla până la capăt. Exact ca și când am soluționa un caz de la un film polițist.

  • E prima oară când colaborezi cu Mihaela Rădulescu?

E prima dată când mă aflu cot la cot cu ea, umăr la umăr, chiar dacă unul stă în stânga și unul în dreapta mesei. E prima oară când ne înțelegem de la început până la final. N-au fost neînțelegeri înainte, dar e prima oară când colaborăm, ne înțelegem, și cred că în ultimă instanță o să-i spun lui Felix: <băi, Mihaela rămâne în România>!.

  • Ai face o piesă cu ea?

Să știi că asta am discutat. Am depănat multe amintiri pe parcursul acestor ediții de "Masked Singer" sezonul 2. S-au întâmplat multe aduceri aminte. Amintiri pe care și eu, și Mihaela le avem, având în vedere că avem mulți ani de viață publică în România. Odată a venit Mihaela și mi-a spus că am cântat cu ea, a fost motivată să cânt cu ea. Mi-a dat toate explicațiile și video de pe Youtube. Aș mai cânta cu ea și poate Pro TV-ul va aranja să cântăm împreună de Crăciun sau de Revelion.

  • Ce mai faci din punct de vedere muzical?

Muzica este un lucru din care îmi revin încet-încet. A fost un an jumate în care am reflectat foarte mult, dincolo de alte întâmplări cu familia. Acum, când intru în studio, am o poftă nebună. Deschizându-se toate barierele eu pot să pun în practică tot ce vreau. Am în lucru trei bucăți muzicale și mă gândesc la viitoare lansări. Am fost cuminte în perioada asta și probabil a fost doar liniștea dinaintea furtunii.

  • Anul trecut, în carantină, apăreai cu niște păpuși pe Facebook.

A fost modalitatea mea de a-i bucura pe cei mici și eram ventriloc. În fiecare seară ei doreau să apară personajele astea, iar eu trebuia să fac câte o scenă de teatru improvizat și copiii mei să râdă, mai ales în perioada aia de carantină dură pentru toți locuitorii acestei țări. Ne-am descurcat, am zâmbit, așa cum le-am spus copiilor mei, e foarte important să rețină mai mult personajele făcute de mine decât carantina prin care am trecut.

  • Apropo de măști, ai întâlnit oameni în jurul tău care au purtat măști în relația cu ține?

Sigur, dar viața m-a învățat, atunci când detectez o mască, să fiu conciliant. Și cel care are mască suferă o perioadă de tranziție a maturității lui, astfel că trebuie să înțeleagă și să nu poarte cu mine o mască, să fie el însuși. Iar eu am disponibilitatea de a-l aștepta. Mi s-a întâmplat de câteva ori, iar eu am avut răbdare și m-am felicitat. Trebuie să avem răbdarea de a suporta pentru un timp, nu la nesfârșit, o mască a celui din fața noastră. Pe care respectivul și-o poate pune din emoție, din neștiință, din inocență, habar n-am.

  • Ce planuri ai după ce termini filmările la "Masked Singer"?

O să-mi fie dor de emisia asta, am credința că spectatorii vor fi mirați de juriul care nu s-a văzut niciodată, mai puțin eu cu Inna. Cred că muzica va fi principala mea armă de acum.

  • Crezi că vei mai umple Sala Palatului?

De asta spuneam că restricțiile au revenit pe piață, pentru că încă această Sală a Palatului nu poate fi pusă la adevărata capacitate, în practică. Atunci când cineva îmi va perminte să deschid Sala Palatului, eu voi fi primul.

  • Tu cu familia nu plecați în vacanță?

Avem drumuri în Brașov, la Marea Neagră, vom merge doar prin țară.

Citește și:

INTERVIU Mihaela Rădulescu, despre revenirea la PRO TV, critici și operații: «Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara»

Horia Brenciu, fără mamă de la 11 ani: «Drama și amintirile te învăluie și te doboară»

george simion port popular jpg
BeFunky collage (33) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laura cosoi jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
laura cosoi jpg